CELEBRITIES

Kate Hudson: Είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Kate Hudson είναι μια δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση, μία ηθοποιός που τολμά να πειραματίζεται με το look της, μια διάσημη κόρη μιας εξίσου διάσημης γυναίκας, της Goldie Hawn, παραθερίστρια της Σκιάθου, αλλά πάνω από όλα είναι μαμά. Και ετοιμάζεται να επαναλάβει το ρόλο της ζωής της για τρίτη φορά.

Η 38χρονη ανακοίνωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη μέσα από ένα video στο οποίο πρωταγωνιστούν η ίδια, ο σύντροφός της Danny Fujikawa και οι γιοι της, ο 6,3 ετών Bingham που απέκτησε από τη σχέση της με τον frontman των Muse Matthew Bellamy και ο 14χρονος Ryder που απέκτησε από τον γάμο της με τον Chris Robinson. Η ευτυχισμένη, πολύπλοκη οικογένεια απεικονίζεται να σκάει τεράστια μπαλόνια που περιέχουν ροζ κονφετί καθώς η Kate θα αποκτήσει κοριτσάκι.

 

«ΈΚΠΛΗΞΗ! Αν αναρωτιέστε γιατί ήμουν τόσο απούσα απο τα social media, είναι επειδή ποτέ δεν είχα μεγαλύτερη ναυτία. Ήταν το πιο δύσκολο πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης που είχα. Τα Boomerang μου προκαλούσαν ναυτία, το Superzoom ήταν ο εύκολος τρόπος να βρεθώ με το κεφάλι πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας, οι λογαριασμοί του Instagram με φαγητά με ανακάτευαν, και το να σκέφτομαι υπερβολικά για τα Insta Stories με έκανε να νιώθω πιο εξαντηλμένη από ότι είμαι ήδη» σχολίασε η ηθοποιός στο video που δημοσιεύσε στο Instagram.

«Αν με είχατε δει έξω να χαμογελάω και να προσποιούμαι  ότι όλα είναι φαντασικά… Έλεγα ψέματα» σημείωσε με χιούμορ η Kate Hudson που επιτέλους ξεπέρασε τα προβλήματα του πρώτου τριμήνου και επέστρεψε δυναμικά στον μαγικό χώρο του Instagram. Η ίδια τόνισε ότι θα ήθελε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της αλλά όπως είπε «είναι πιο εξαντλητικό το να κρύβεσαι από το να το πεις δημόσια». Η ίδια, ο επί έναν χρόνο σύντροφός της και όλη η οικογένεια είναι: «Τρελά ενθουσιασμένοι». Και το μήνυμα της κατέληξε στην αποκάλυψη του φύλου του μωρού.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP