CELEBRITIES

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Κρις Ραντάνοφ

ndp

«Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για τον σύντροφο και συνάδελφό της, Κρις Ραντάνοφ, με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία. Όσο σπάνια είναι τα λόγια της για εκείνον, άλλο τόσο λιγοστές είναι και οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού που ζει μια ήρεμη προσωπική ζωή.

Η τελευταία από αυτές ήρθε πρόσφατα όταν βρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων Κάρολος Κουν, όπου η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απέσπασε το Βραβείο Αρχαίου Δράματος για τον ρόλο της Άτοσσας στους «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη. Η ίδια σημείωσε ότι: «Ο ρόλος αυτός ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της καριέρας μου», και το αφιέρωσε στον Μηνά Χατζησάββα, τον Γιώργο Μιχαηλίδη και τον Αριστοτέλη Αποσκίτη, ενώ ο Κρις Ραντάνοφ, την παρακολουθούσε από το κοινό. Διακριτικά πράγματα, όπως πάντοτε διακριτικοί είναι και οι δυο για την σχέση τους.

ndp

 NDP Photo Agency

ndp

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κατά την βράβευσή της- NDP Photo Agency

Η ίδια είχε εξηγήσει τη στάση της να μη μιλά όσο γίνεται για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό Antivirus. «Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ως straight γυναίκα, ζω κι εγώ μια ζωή που δεν είναι ακριβώς μέσα στις συγκεκριμένες συνθήκες που επικροτεί η κοινωνία. Δηλαδή δεν είμαι παντρεμένη, έχω ένα σύντροφο που είναι νεότερος, και μάλιστα μη Ελληνας. Είναι μετανάστης οικονομικός. Αυτά τα λέω γιατί ενδεχομένως είναι γνωστά. Δεν θα κατονομάσω τον σύντροφό μου εύκολα. Δεν θα βγω να φωτογραφηθώ μαζί του. Γιατί ξέρεις κάτι; Από ένα σημείο και μετά χάνεται η μπάλα. Παίρνει μια μεγάλη έκταση, που περνάει στον χώρο του κουτσομπολιού και στον χώρο του ξεπουλήματος», τόνιζε τότε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

ndp

NDP Photo Agency

Ο Κρις Ραντάνοφ ήρθε στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία το 2001. Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του: «Δούλεψα πολύ οικοδομή όταν ήρθα. Στην πατρίδα μου ήμουν σωματοφύλακας. Το να γίνω ηθοποιός ήταν ένα όνειρο που είχα ξεχάσει. Το θυμήθηκα όταν ήρθα στην Ελλάδα». Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την παράσταση «Ιβάνωφ» του Άντον Τσέχωφ που θα σκηνοθετήσει η Άντζελα Μπρούσκου στο θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής (από τις 9 Μαρτίου).

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency