CELEBRITIES

10 χρόνια Kardashians: Φωτογράφηση κι αποκαλύψεις στο Hollywood Reporter

Άλλες οικογένειες κάνουν πάρτι, οι Kardashians γιορτάζουν με εξώφυλλα στο Hollywood Reporter. Δεν είναι και τίποτα τυχαίες άλλωστε.

Το πώς ένα sex tape δημιουργησε μια βιομηχανία εκατομμυρίων πίσω από το επώνυμο “Kardashian”, είναι ένα case study πανεπιστημιακού επιπέδου. Οι Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kylie και Kendall, πόζαραν με nude εσώρουχα για το περιοδικό Hollywood Reporter, ενώ κάθε μια τους μίλησε για τα οικογενειακά θέματα που έχουν προκαλέσει χαμό στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων.

 

 

Στις συνεντεύξεις, όλες είχαν κάτι να αποκαλύψουν. Η Kim παραδέχτηκε ότι κάνουν προσπάθειες για τρίτο παιδί με τον Kanye West. H Khloe είπε πως δεν ήθελε ποτέ να κάνει το “Khloe & Lamar” και το show έτρεξε για δύο σεζόν μόνο επειδή το ήθελε ο πρώην σύζυγός της. “Ήθελα να είναι ευτυχισμένος. Εγώ το σταμάτησα. Ήταν υπερβολικό.”

 

Η Κourtney είπε πως το δυσκολότερο επεισόδιο που έχει γυρίσει ποτέ ήταν ο χωρισμός της από τον Scott Disick: “Eίχα πολύ άγχος και απλά είπα ‘άντε να τελειώνουμε’. Έκατσα κάτω κι άρχισα να κλαίω. Μετά το ξεπέρασα, αλλά κάνεις τη συνέντευξη και τα ξαναπερνάς όλα. Έπειτα έρχονται και τα σχόλια στα social media”.

 

“Όταν βάζεις όλο τον κόσμο στη ζωή σου, όλοι έχουν γνώμη. Δεν είναι και ό,τι πιο υγιές. Αυτό το κομμάτι της ζωής σου πρέπει να παραμείνει ιερό”, είπε η Kylie. Γενικώς είπαν πραγματάκια όπως θα δεις και στα παρακάτω videos.