CELEBRITIES

Είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που έλειπε ο Kanye West από το Met Gala;

Το Met Gala τελείωσε. Οι περισσότεροι celebrities εμφανίστηκαν με σχετικά αδιάφορα ρούχα και η Rihanna πήρε το βραβείο της πιο καλοντυμένης και εκείνης που κατάλαβε ακριβώς το θέμα του φετινού gala. Αυτό που συζητήθηκε ωστόσο περισσότερο και από το ολόλευκο, απλό και χωρίς ίχνος αξεσουάρ outfit της Kim Kardashian ήταν η απουσία του Kanye West από το πλευρό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun ο λόγος που κράτησε μακριά τον Kanye από το μεγαλύτερο high fashion event της χρονιάς είναι οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Kim από το ταξίδι στο Μεξικό, που διέρρευσαν στο internet. Το δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρει ότι αυτές οι λήψεις τον εκνεύρισαν ΠΟΛΥ γιατί λέει κατέστρεψαν το brand της Kim, το οποίο έφτιαξε με τόσο κόπο.

Ναι, μισό λεπτό να κάνω ένα eye roll και συνεχίζουμε.

”Είναι θυμωμένος με την Kourtney που επέτρεψε να συμβεί αυτό ενώ αισθάνεται ότι αυτές οι φωτογραφίες την κάνουν να φαίνεται φτηνή” ισχυρίζεται ένας αυτόαποκαλούμενος ‘insider’ που ξέρει πολύ καλά την οικογένεια. Από την άλλη το περιοδικό People φαίνεται να έχει μια πιο ρεαλιστική δικαιολογία από την βγάζω-ό,τι-να-ναι-φήμες-Sun, η οποία σχετίζεται με την ψυχική ηρεμία του Kanye και το γεγονός ότι θέλει να αποφύγει για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας.

”Δεν έχει να κάνει με το Met Gala όσο με την πίεση  και το άγχος που έχει το κόκκινο χαλί. Πολύ απλά δεν ένιωθε έτοιμος για μια τέτοια εμφάνιση. Είναι καλά, έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και απολαμβάνει το χρόνο του μακριά από τα events καθώς μένει στο Λος Άντζελες μαζί με τα παιδιά του” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το ίδιο είπε και η Kim στην μίνι συνέντευξη που έδωσε στην Vogue το βράδυ του gala.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image