Νατάσα Καλογρίδη βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός από τις μπότες

Το grande εξώφυλλο της Νατάσας Καλογρίδη στο Down Town.

Στο Naked Issue του Down Town, σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Ρήγου και η Νατάσα Καλογρίδη. 100 Έλληνες φωτογραφήθηκαν γυμνοί στέλνοντας όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα. Ο HIV είναι ακόμα εκεί έξω. Η φωτογραφία της Νατάσας δε θα μπορούσε να μην κοσμεί το εξώφυλλο.

Για 11η χρονιά το συλλεκτικό γυμνό τεύχος του #DownTown βρίσκεται στα περίπτερα σε συνεργασία με την @positivevoicegr Η @natasa_kalogridi και άλλοι 100 Έλληνες φωτογραφίζονται γυμνοί από τον @rigosk για να μας θυμίσουν ότι ο #HIV είναι ακόμη εκεί έξω. Δεν κινδυνεύεις από την Αγάπη, κινδυνεύεις από την άγνοια. DownΤown, το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα. #downtownmaggr #DownTown #nakedissue #magazine #greece #aids #rigosk #celebrities #hiv #photoshoot #cover

A post shared by DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) on

 

Το concept είχε ξεκάθαρη επιρροή από Nomads. Το headpiece της θύμιζε πολύ τις αυτοσχέδιες κατασκευές που κοσμούσαν το κεφάλι της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Love is the cure. Η αγάπη είναι η θεραπεία. Δεν κινδυνεύεις από την αγάπη, κινδυνεύεις από την άγνοια. Αυτός ο επίλογος ας μείνει στο μυαλό μας.

 

Φωτογραφία: Down Town

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ