Η πολύ κομψή εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη στο Εφετείο

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου που απολογήθηκε στον ανακριτή για τη «Μαφία των φυλακών».

Μπορεί τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χωριστά να πλήθαιναν συνεχώς το προηγούμενο διάστημα, όμως καμία απόδειξη για το ότι η Νατάσα Καλογρίδη είναι ακόμα ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν είναι μεγαλύτερη, από την σημερινή της εμφάνιση στο Εφετείο. Εκεί βρέθηκε σήμερα από το πρωί η Νατάσα Καλογρίδη για να συμπαρασταθεί στον ποινικολόγο σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή και θα απολογούνταν στον ανακριτή για την υπόθεση της «Μαφίας των φυλακών».

Αν και μας είχε συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, η Νατάσα Καλογρίδη επέλεξε για να βρεθεί στο Εφετείο ένα πολύ κομψό σύνολο σε αποχρώσεις, μπεζ, λευκού και μαύρου. Η ίδια στην είσοδο του Εφετείου πραγματοποίησε και τις πρώτες της δηλώσεις μετά την σύλληψη του συντρόφου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». «Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, να είστε καλά. Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση» ήταν τα λόγια της Νατάσας Καλογρίδη, που ξεκίνησε την σχέση της με τον ποινικολόγο την άνοιξη του 2018.

 NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Στο ίδιο σημείο βρίσκονταν και συνεργάτες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, καθώς και η κόρη του Μαρία Ελένη. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έφτασε στο Εφετείο συνοδευόμενος από αστυνομικούς καθώς ως τότε κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ