CELEBRITIES

O Σωτήρης Καλυβάτσης μιλά πρώτη φορά για την υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου

NDP Photo Agency

Εδώ και λίγες ημέρες, στην ιστορία της ελληνικής showbiz έχει προστεθεί ένα καθόλου τιμητικό γεγονός. Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, Μάνο Παπαγιάννη, για ξυλοδαρμό. Οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης παρουσιάζουν το γεγονός εντελώς διαφορετικά, οπότε, μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η πλήρης αλήθεια (αν και χτες μια πρώην συμπρωταγωνίστρια του, η Κάτια Νικολαΐδου, αποκάλυψε ότι και σε εκείνη έχει φερθεί ανάλογα).

Σύμφωνα με τις περιγραφές της Σοφίας Παυλίδου, ένας από τους μάρτυρες του συμβάντος ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μιλώντας στο Έθνος, δίνει τη δική του εκδοχή για το πώς συνέβη το περιστατικό.

«Ο Μάνος στη συγκεκριμένη περίπτωση το τράβηξε. Δεν υπήρχε προηγούμενο πρόβλημα στη σχέση τους, παρά μικροτριβές, όπως συμβαίνει σε όλους τους θιάσους. Μετά το τέλος της παράστασης ήμουν με τον Μάνο στο καμαρίνι που μοιραζόμαστε. Απευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο που είναι το καμαρίνι της Σοφίας ρωτώντας τη γιατί δεν είπε την συγκεκριμένη ατάκα και εκείνη απάντησε πως δεν της βγήκε. Ο Μάνος της είπε ότι το έκανε επίτηδες και μετά “θα σε γ****ω πάνω στη σκηνή”. Αυτό το άκουσα. Στη συνέχεια, εκσφενδονίστηκε στο πάνω καμαρίνι και μέχρι να ανέβω άκουγα φασαρία και βρισιές. Όταν ανέβηκα η Κόνι Μεταξά είχε μπει ήδη στο καμαρίνι φωνάζοντας  “Τι κάνετε εκεί;” Η Σοφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα και ο Μάνος συνέχιζε να τη βρίζει».

Όπως είπε ο ηθοποιός, την επόμενη ημέρα ο Παπαγιάννης ισχυριζόταν ότι δεν την χτύπησε παρά κλώτσησε απλώς την πόρτα και την έσπρωξε.

«Σε κάθε περίπτωση θέλω να συνεχιστεί η παράσταση. Από αυτό ζούμε. Ωστόσο κατανοώ τη Σοφία, Της είναι πολύ δύσκολο να παίξει ξανά με το Μάνο», είπε ο Καλυβάτσης δηλώνοντας ότι εκείνος θα συνεχίσει να πηγαίνει στο θέατρο και να κάνει τη δουλειά του.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency