CELEBRITIES

Η πρώτη φωτογραφία του Justin Theroux μετά το χωρισμό και το κρυφό μήνυμα στην Selena Gomez

Evan Agostini/Invision/AP

Έχουν περάσει 10 ημέρες που το Hollywood (αλλά κι εμείς εδώ στο Ladylike- μη νομίζεις) θρηνεί τον χωρισμό ενός αξιαγάπητα ταιριαστού ζευγαριού, του Justin Theroux και της Jennifer Aniston, των οποίων η σχέση έληξε πριν καλά καλά συμπληρώσει επτά γεμάτα χρόνια ζωής.

Τόσες είναι και οι ημέρες που ο Justin Theroux είναι εξαφανισμένος (μάλιστα, τελευταία στιγμή, ακύρωσε και εμφάνισή του στο Late Show, στις 20 Φεβρουαρίου). O 46χρονος ηθοποιός μπορεί να μην είναι πάνω από το Instagram όλη την ώρα, αλλά οι followers του ξεπερνούν τους 525 χιλιάδες, πόσταρε πριν από μόλις τέσσερις ώρες μια φωτογραφία που σε κάνει να θέλεις να τον ζουλήξεις. Όχι μόνο εκείνον δηλαδή, αλλά και τα πλάσματα που έχει μαζί του στη φωτογραφία.

Στην σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε δεν είναι μόνος του.

Όπως και στις δύο πρώτες που κρατάει στα χέρια του δύο κουτάβια, έτσι και στις υπόλοιπες μοιράζεται φωτογραφίες από ένα καταφύγιο ζώων στο Austin του Texas δείχνοντας με αυτό τον τρόπο μία από τις ευαισθησίες του.

(Κάνε κλικ στο δεξί βελάκι πάνω στη φωτογραφία για να δεις και τις υπόλοιπες)

«Ακόμα μια συναρπαστική επίσκεψη μαζί με τους απίστευτους ανθρώπους και τα κουτάβια του @austinpetsalive. Δεν μπορώ να συλλάβω πώς κάνουν ό,τι κάνουν, μέρα με τη μέρα, με τόση σταθερότητα και αγάπη σώζοντας τόσους πολλούς σκύλους και γάτες. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να έρθετε και να αφήσετε ένα κουτάβι pitbull να σας δαγκώσει τη μύτη. Αυτά τα δύο ακόμα δεν είναι έτοιμα για να αφήσουν το καταφύγιο, αλλά όταν γίνουν πηγαίνετε να τα πάρετε.», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το ποστ.

Μάλιστα ανάμεσα στα hashtag που πρόσθεσε ήταν και το #selenagomez αλλά και την εξής πρόταση σε μορφή hashtag (που κάναμε αμάν για να βγάλουμε άκρη):

«#Yeahthatsrightselenaididittoyouagainbutifyousawtheseguysyouddowhateveryoucouldtooalsoiknowyourechilllikethat

που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Ναι, σωστά κατάλαβες Selena, στην έκανα ξανά αλλά αν έβλεπες αυτούς τους τύπους θα έκανες ο,τι μπορούσες. Επίσης ξέρω ότι είσαι χαλαρή και αυτό μου αρέσει».

Ο,τι κατάλαβες, κατάλαβα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP