Δεν μπορείς να μαντέψεις ποιος διάσημος ηθοποιός είναι αυτός

Η φωτογραφία που μοιράστηκε διάσημος ηθοποιός μας έβαλε σε σκέψεις.

Πριν λίγο έλαβα την κεντρική φωτογραφία σε chat του instagram με το σχόλιο ''Εδώ είναι 14 ετών. Τα αγοράκια που ξέρατε εσείς στα 14 σας, φαντάζομαι έτσι ήταν, ε;''.

Εχμ, ΟΧΙ;;

Πόσο να αντέξω η γυναίκα σε μια μέρα; Νωρίτερα χαζεύαμε την 14χρονη κόρη της Kate Moss, η οποία μοιάζει συγκλονιστικά πολύ με το supermodel (και φυσικά ακολουθεί πιστά τα χνάρια της μαμάς της) και αναρωτιόμασταν ξανά ''τι στο καλό δίνουν στα παιδιά των celebrities και μοιάζουν ΕΤΣΙ στην (ας είμαστε ειλικρινείς) άβολη ηλικία των 14.

Όσο λοιπόν εμείς περνούσαμε την εφηβεία με όλα τα εξτραδάκια της (σπυράκια, σιδεράκια, bad hair years- ούτε καν day, στήθος που μεγάλωνε και περίοδος) κάποιοι άλλοι τυχεροί έμοιαζαν πάρα πολύ cool και άνετοι, όπως ο sexy ηθοποιός που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Δυστυχώ δεν μπορώ να κάνω δραματική αποκάλυψη του ονόματος (ευχαριστώ Instagram που μου το χαλάς), γιατί όπως είδες το post είναι από το λογαριασμό του Justin Theroux.

A post shared by @justintheroux on

Ορίστε ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει!!

Πιο πολύ σε Jean Claude Van Damme μας κάνει, επίσης ΤΙ ΦΑΣΗ ΣΤΑ 14 ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ;; Ο Κωστάκης του Γ'1 γιατί δεν έμοιαζε έτσι; Πού μπορώ να καταγγείλω αυτή την αδικία;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ