CELEBRITIES

O Justin Bieber μπορεί να παντρεύεται ενώ μιλάμε

Instagram

Τον χάνουμε τον εργένη, τον eligible man, που λεν και στο χωριό μου. Το αγόρι το από μόνο του, εκ του youtube βεβαίως, βεβαίως, φτιαγμένο. Μπορεί πολλοί να φοβόμαστε πως θα επιβεβαιώσει κι αυτός με τη σειρά το του εκείνο τον καταραμένο «κανόνα των 27» - βλέπε Amy Winehouse - όμως όλα δείχνουν πως τον έχει σώσει ένα κορίτσι και η βαθιά, εμμονική πίστη του στον χριστιανισμό. Ο Justin Bieber γεύτηκε την δόξα, την αγάπη του κοινού, τα χρήματα και τον πλούτο από πολύ νωρίς. Ποιος θα πίστευε πως είναι μόλις 24 ετών, παρά το γεγονός ότι μετρά περισσότερα από 10 χρόνια καριέρας στη μουσική; Ίσως γι' αυτό τώρα, η βασική του επιδίωξη είναι η προσωπική του ευτυχία.

Το ξεκαθάρισε με ένα Post στο Instagram, μια ανάρτηση- ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του, Hailey Baldwin (Ναι, είναι κόρη του Stephen Baldwin, δες το post παρακάτω) στο οποίο της αποκάλυπτε πως θέλει να αφιερώσει τη ζωή του στο να την γνωρίσει. «Ανυπομονώ για την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Είναι περίεργο γιατί τώρα, μαζί σου, όλα μοιάζουν να έχουν νόημα» έγραφε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που αποκάλυπτε πως οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στις 7 Ιουλίου στις Μπαχάμες.

Happy Fathers Day

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

 

Προορισμό που επισκέφτηκαν και πάλι την 1η Αυγούστου, δίνοντας τροφή στις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» για να ολοκληρώσει την ευτυχία του. Ο τραγουδιστής μιλούσε άλλωστε για γάμο από την αρχή. «Χαίρομαι που τα μικρά μου αδέρφια θα δουν έναν ακόμη υγιή και σταθερό γάμο και έτσι θα αναζητούν κάτι αντίστοιχο» σημείωνε στην ανάρτησή του πριν από μερικές ημέρες.

 

Αν και δεν έχουμε ακούσει τι έχει να πει η νύφη και κυρίως τα διάσημα πεθερικά, ο τραγουδιστής έχει ξεκαθαρίσει πως στο άμεσο μέλλον δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ούτε με νέο άλμπουμ, ούτε με εμφανίσεις (μεταξύ μας, πήγαινε από το ένα φιάσκο στο άλλο). Το μόνο που ενδιαφέρει τον Justin είναι να παντρευτεί την Hailey. Εντάξει, ο μικρός δεν έχει ακούσει Χαρούλα, γι’ αυτό τα λέει αυτά. Justin, «κι εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε, τους φίλους μας δεν καίμε».

Για την ιστορία, το ζευγάρι μετά από έναν σύντομο δεσμό το 2016, τελικά τράβηξε χωριστούς δρόμους, με τον Justin Bieber να τα βρίσκει και πάλι με τον εφηβικό του έρωτα, Selena Gomez. Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα, που οι δυο τους είναι και πάλι έτοιμοι να σχεδιάσουν το μέλλον τους μαζί.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!