CELEBRITIES

Η Τουρκία “απέλυσε” την Julianne Moore λόγω κακής υποκριτικής

Μπορεί φέτος να βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία Just Alice, αλλά η υποκριτική της δεινότητα αμφισβητείται από το υπ. Πολιτισμού της Τουρκίας.

Ο λόγος για την Julian Moore, η οποία τελικά όπως όλα δείχνουν, δε θα πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια της γειτονικής χώρας. Και αυτό γιατί σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της Hurriyet, σποτάκι που συμμετείχε η 54χρονη ηθοποιός ζητήθηκε από τους αρμόδιους να ξαναγυριστεί, λόγω “κακής υποκριτικής” της.

Η Moore αρνήθηκε να ξανακάνει γυρίσματα και το Υπουργείο απέρριψε τη δουλειά. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, καθώς όπως τονίζει η αρμόδια Αρχή, πρόκειται για ένα project το οποίο προτάθηκε από διαφημιστικό agency και δε μπορούν να σχολιάσουν δουλειές που δεν ολοκληρώθηκαν.

Το agency από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι αφού είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό, επέλεξε την Moore για να πρωταγωνιστήσει και να υποδυθεί ότι ταξιδεύοντας με αεροπλάνο, αναπολεί τα παιδικά ταξίδια της στην Τουρκία.

Το επίμαχο σποτ που απορρίφθηκε, είχε γυριστεί πέρυσι και αν όλα πήγαιναν καλά θα έβγαινε στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2014. Η επιλογή της Moore είχε σχολιαστεί αρνητικά στην Τουρκία, τόσο από διαφημιστές όσο και από πολιτικούς, που αμφισβητούν την “καταθλιπτική της περσόνα”.