CELEBRITIES

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Η δημόσια τοποθέτηση για τις φήμες εγκυμοσύνης

NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είναι μαζί από το 2017 και πλέον είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον πιο σημαντικό κοινό ρόλο της ζωής τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!, όπως το αναμετέδωσε  η εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

 

Τις φήμες ίσως ενίσχυσε το γεγονός ότι στις τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram δείχνει να φορά άνετα ρούχα και τσάντες που πέφτουν μπροστά της στο ύψος της κοιλιάς, οπότε κάποιο εμφανές συμπέρασμα δεν βγαίνει.

 

Η απάντηση ωστόσο δεν άργησε να έρθει. Το ρεπορτάζ συνεχίστηκε από την ομάδα του Πρωινού. Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε με τη Χριστίνα Κοντοβά η οποία διέψευσε ευγενικά την είδηση, ενώ μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής την πληροφορία ότι το ζευγάρι τους τελευταίους δυο μήνες συγκατοικεί. Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την άλλη μίλησε με τον Τζώνη Καλημέρη ο οποίος διέψευσε την είδηση δηλώνοντας ότι «έχει κλείσει ως πατέρας» – καθώς έχει ήδη τρία παιδιά.

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, γενικώς είναι φειδωλοί στις δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει αυτά τα δύο χρόνια της σχέσης τους, οπότε μην περιμένεις σύντομα την απάντηση. Στην τελευταία της συνέντευξη για το People πάντως η Χριστίνα Κοντοβά είχε ανοιχτεί λιγάκι παραπάνω λέγοντας για τη σχέση της: «Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σε αυτό το κομμάτι». Όσο για τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου για εκείνη είχε πει: «Να έχει προσωπικότητα και να ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ζήσει τη ζωή τους και έχουν κατασταλάξει στα «θέλω» τους. Ακόμα και στις φιλίες μου θέλω δίπλα μου ανθρώπους που είναι πετυχημένοι, δεν επαναπαύονται και έχουν όραμα. Αυτή τη στιγμή είμαι με έναν τέτοιο άνθρωπο».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency