CELEBRITIES

Η 19χρονη κόρη του John Travolta είναι ίδια ο πατέρας της με μακριά μαλλιά

Vianney Le Caer/Invision/AP

Τον John Travolta τον ξέρεις καλά εδώ και αρκετές δεκαετίες. Τη 19χρονη κόρη του Ella Bleu όμως θα την μάθεις τώρα, που πρωταγωνιστεί μαζί του στην ταινία "Poison Rose". Πατέρας και κόρη βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής του Jimmy Kimmel και παραχώρησαν συνέντευξη στην Lena Waithe που, εκτάκτως, παρουσίασε μέρος της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον John Travolta για την πρόσφατη απόφασή του να αποχωριστεί τα διάσημα μαλλιά του και να ξυρίσει το κεφάλι του. Και αυτή της η ατάκα μας έκανε να προσέξουμε ακόμα καλύτερα πόσο η Ella του μοιάζει, αν εξαιρέσεις τη μακριά και πλούσια κόμη της.

Δες κι αυτό: Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 15 ετών και είναι επισήμως η σωσίας της

«Είναι πολύ πιο εύκολο τώρα. Έκανα μια ταινία το ”Paris With Love” το 2010 και τα ξύρισα γι’ αυτό και τα συνήθισα» είπε ο ηθοποιός που επίσης παραδέχτηκε ότι είχε ντροπιάσει την κόρη του μπροστά στον νεανικό της έρωτα τον ηθοποιό του Twilight, Taylor Lautner. «Πάντα ήμουν με το μέρος του Jacob στις ταινίες και πριν εμφανιστεί στο σπίτι μας, οι φίλες μου κι εγώ κοιτάζαμε τις φωτογραφίες του. Και το πρώτο πράγμα που του λέει ο μπαμπάς με το που εμφανίζεται στο σπίτι είναι: “Α, τα κορίτσια μόλις σε έψαχναν στο internet”», είπε η Ella κι εκείνος ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να καταλάβει την έκρηξή της. Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνει κι αυτός κι εμείς είναι πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και εμφανισιακά αλλά και στο κομμάτι του επαγγελματικού προσανατολισμού.

 

Μπαμπάς και κόρη παίζουν σε μία ταινία εμπνευσμένη από τα κλασικά film noir. Ο Travolta παίζει τον ντετέκτιβ και η κόρη του την κύρια ύποπτο σε έναν φόνο. Eπίσης στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Morgan Freeman. Αυτή είναι η δεύτερη ταινία που κάνουν μαζί, αφού είχαν παίξει παρέα και στην ταινία ”Old Dogs” το 2009. Η Ella είναι το δεύτερο παιδί που απέκτησε ο John Travolta με τη σύζυγό του Kelly Preston μετά τον Jett που πέθανε το 2009. Μετά την Ella το ζευγάρι απέκτησε έναν ακόμα γιο τον Benjamin.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP