CELEBRITIES

Οι γιοι των John Lennon και Paul McCartney σε μια selfie που θυμίζει τους μπαμπάδες τους

AP Photo, File

Μια σπάνια κοινή τους φωτογραφία μοιράστηκαν στο Instagram οι γιοι του John Lennon και του Paul McCartney. Ο Sean Ono Lennon και ο James McCartney θύμιζαν έντονα τα διάσημα «σκαθάρια» που τους κληροδότησαν εκτός από αρκετά χαρακτηριστικά τους ως προς την εξωτερική εμφάνιση και την αγάπη τους για τη μουσική.

Ο 42χρονος Sean είναι το μοναδικό παιδί του Lennon με την Yoko Ono και ήταν εκείνος που μοιράστηκε τη φωτογραφία τους σχολιάζοντας «Peekaboo». Ο 40χρονος James είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του Paul και της Linda McCartney -τα αδέρφια του είναι η Heather, η Mary και η διάσημη Stella.

Peekaboo…

A post shared by Sean Ono Lennon (@sean_ono_lennon) on

 

Και τα δύο παιδιά των Beatles έχουν ετεροθαλή αδέλφια από άλλους γάμους των John και Paul, ο πρώτος τον 55χρονο Julian και ο δεύτερος τη 14χρονη Beatrice. Εκτός από το κοινό τους παρελθόν οι δύο άνδρες μοιράζονται και την ίδια ενασχόληση με τη μουσική έχοντας ακολουθήσει τα βήματα των μπαμπάδων τους στη δισκογραφία. Ο Sean μάλιστα έχει συνεργαστεί και με αρκετά συγκροτήματα ως παραγωγός ενώ ο James έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο δίσκους. Ίσως λοιπόν η selfie τους να κρύβει και μία επικείμενη συνεργασία των δύο.

Όσο για το κατά πόσο μοιάζουν με τους μπαμπάδες τους, αν η ομοιότητά τους είναι ελαφριά ή είναι φτυστοί όπως τους θέλει ο βρετανικός Τύπος, το αφήνουμε στην κρίση σου με μια φωτογραφία από το θρυλικό συγκρότημα όπου ο John και ο Paul στέκονται δίπλα δίπλα όπως πάντα, στο κέντρο.

AP Photo, File

AP Photo, File

Κεντρική φωτογραφία:AP Photo, File