CELEBRITIES

Οι γυναίκες της ζωής του Joaquin Phoenix

Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Joaquin Phoenix αδιαμφισβήτητα είναι ο άνδρας της φετινής χρονιάς. Ο ηθοποιός με το αστείρευτο ταλέντο, το γοητευτικό βλέμμα και την χαρισματική προσωπικότητα κατάφερε να κάνει μια ερμηνεία στην ταινία Joker του Todd Philips, που έσβησε από τη μνήμη μας εμβληματικούς ηθοποιούς όπως ο Jack Nicolson και ο Heath Ledger που είχαν καταπιαστεί στο παρελθόν με τον ρόλο του διασημότερου «κακού» στο σύμπαν του Batman. Αν θες τη δική μας άποψη, ο Joaquin Phoenix ξεχώριζε από πριν και κατείχε θέση στην καρδιά μας και στην υποκειμενική μας λίστα με τους πιο sexy άνδρες του Hollywood. Στην ίδια δική της λίστα σίγουρα τον έχει και η τωρινή του σύντροφος Rooney Mara κι όλες οι όμορφες γυναίκες που πέρασαν πριν από εκείνη από την αγκαλιά του. Εσύ θυμάσαι ποιες είναι;

Διάβασε επίσης: Joaquin Phoenix: Απολογείται για video στο οποίο επιτίθεται λεκτικά σε μέλος του συνεργείου του Joker. Ήταν όλα φάρσα 

Rooney Mara

Invision/AP / Jordan Strauss

Jordan Strauss/Invision/AP

«Κάπου εδώ μέσα, δεν ξέρω που, υπάρχει ένας βρώμικος δράκος και θέλω να του ξεριζώσω τα φτερά και να τον τυλίξω σε μία κουβέρτα και να κοιμηθώ μαζί του για πάντα. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ», είπε πρόσφατα σε τελετή βράβευσής του ο Joaquin Phoenix για τη μνηστή του Rooney Mara και όλοι ανατριχιάσαμε. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 όταν ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Mary Magdalene” στην οποία εκείνη έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο κι εκείνος τον Ιησού. Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2017 με την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, όπου ο Joaquin κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ταινία “You Where Never Really Here”. Λίγους μήνες μετά η Rooney Mara είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως οι δυο τους συζούν.

Διάβασε ακόμα: H πιο παράξενη ερωτική εξομολόγηση είναι αυτή που έκανε ο Joaquin Phoenix στην Rooney Mara. ΤροMara του

Liv Tyler

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Από το 1995 ως το 1998 ήταν ζευγάρι η Liv Tyler και ο Joaquin Phoenix. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στην ταινία “Inventing the Abbotts” στα μέσα της δεκαετίας. «Ερωτεύτηκα τον Joaquin την ίδια στιγμή που τον είδα», δήλωσε η Tyler στη The Morning Call το 1997 και συνέχισε: «Δεν αισθάνθηκα να απειλούμε ή να φοβάμαι να μπλέξω μαζί του όταν δουλεύαμε μαζί. Το μόνο που ήξερα και ήλπιζα και προσευχόμουν ήταν ότι θα τον αγαπώ για πάντα». Ο Joaquin Phoenix είχε δηλώσει «αυτό που ένιωθα γι ‘αυτήν ήταν ότι έχω έναν νέο φίλο, έναν πραγματικά σπουδαίο φίλο». Και πράγματι μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν δύο καλοί φίλοι.

Διάβασε κι αυτό: Τα 10 ζευγάρια του Hollywood που είχες ξεχάσει πως ήταν μαζί

 

Topaz Page-Green

AP Photo/Evan Agostini

AP Photo/Evan Agostini

Στις αρχές του 2000 ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι με το μοντέλο από τη Νότιο Αφρική. Η σχέση τους κράτησε για 4 χρόνια και πολύ περισσότερα από αυτά κράτησε η φιλία τους. Μάλιστα το 2005 μετά τον χωρισμό τους ο Joaquin Phoenix παρευρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία η Topaz αλλά και η Liv Tyler είχαν ενεργό ρόλο (η Topaz Page Green έχει ιδρύσει τον οργανισμό The Lunchbox Fund που διοργάνωνε την εκδήλωση), μαζί με τις αδερφές του Rain και Summer Phoenix.

Οι φημολογούμενες

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Εκτός από τις γυναίκες με τις οποίες είχε επιβεβαιωθεί πως είχαν σχέση, ο Joaquin Phoenix φημολογούνταν πως ήταν ζευγάρι για σύντομα διαστήματα με την Anna Paquin (το 2001), την Ginnifer Goodwin με την οποία είχαν παίξει μαζί στην ταινία “Walk The Line” που του χάρισε μια από τις τρεις ως τώρα υποψηφιότητές του για βραβείο Όσκαρ, αλλά και με την ηθοποιό Amelia Warner. Γενικά μπορείς να πεις ότι στις προτιμήσεις του επικρατούν ξεκάθαρα οι συνάδελφοί του, κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει βρει το «λιμάνι» του κοντά σε μία ηθοποιό.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP