Η Jennifer Lawrence ανέβασε στα social media τα πρόσωπα φασιστών διαδηλωτών

Η αγαπημένη ηθοποιός παίρνει δημόσια θέση απέναντι στο ρατσιστικό μίσος.

Στον θλιβερό απόηχο των αιματηρών συγκρούσεων ανάμεσα σε μέλη φασιστικών οργανώσεων και σε αντιρατσιστές διαδηλωτές, με αποκορύφωμα τον θάνατο 3 ατόμων και τον τραυματισμό 19 ατόμων στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, πολλοί καλλιτέχνες πήραν δημόσια θέση ενάντια στη ρατσιστική φρίκη. Ανάμεσά τους και η Jennifer Lawrence.

H ηθοποιός ανάρτησε στους λογαριασμούς της στο facebook και το twitter φωτογραφίες μιας μερίδας φασιστών από εκείνους που συμμετείχαν στα δολοφονικά επεισόδια, επιλέγοντας αυτόν τον ηχηρό τρόπο ώστε να πάρει καταγγελτική θέση απέναντι στον ρατσισμό, παρακινώντας τον κόσμο που την ακολουθεί να κατονομάσει όσους αναγνωρίζει στις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Δεσμεύτηκε μάλιστα να δημοσιοποιήσει η ίδια τα ονόματά τους στην περίπτωση που κάποιοι φοβούνται να το κάνουν.

"Αυτά είναι τα πρόσωπα του μίσους. Κοιτάξτε προσεκτικά και δημοσιεύεστε τα ονόματα όσων αναγνωρίζετε. Στο ίντερνετ δεν μπορείτε να κρυφτείτε, άρρωστοι δειλοί" είναι το μήνυμα της Lawrence, η οποία πρωτοστατεί στην αντιφασιστική καμπάνια #YesyoureRacist.

(Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP, File)

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ