CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε και φωτογραφία δεν θα δούμε

AP Photo/Francois Mori, File

Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Cooke Maroney, σε μία λαμπερή τελετή με περίπου 150 εκλεκτούς καλεσμένους. Λίγοι και καλοί. Ανάμεσα στους ανθρώπους που παρέλαβαν προσκλητήριο οι: Adele, Kris Jenner, Emma Stone και Ashley Olsen.

Διάβασε ακόμα: H Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε τον Cooke Maroney φορώντας το πιο παραμυθένιο φόρεμα

Ξέραμε για τον αρραβώνα, ξέραμε και τις προθέσεις τους αλλά δεν ξέραμε την ημερομηνία. Η απόφασή του ζευγαριού πολύ συγκεκριμένη. Ήθελαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απαγορεύτηκε στους καλεσμένους να ανεβάσουν στα social media τους φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο και το πάρτι που ακολούθησε.

Τον περασμένο Ιούνιο στο podcast “Naked with Catt Sadler” δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον γάμο της. «Είμαι πολύ καλά. Δεν έχω γίνει υστερική. Είμαι πολύ τεμπέλα για να είμαι νευρωτική. Είδα ένα νυφικό που μου άρεσε και είπα “Ναι, αυτό είναι το νυφικό μου”. Είδα μία αίθουσα δεξιώσεων και είπα “Τέλεια, έχουμε μέρος να το κάνουμε”».

 

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι δεν σκεφτόταν καν τον γάμο μέχρι που γνώρισε τον σύντροφό της και η σύνδεση που ένιωσε μεταξύ τους την έκανε να αλλάξει γνώμη. «Απλά γνώρισα τον Cooke και ήθελα να τον παντρευτώ. Θέλαμε να παντρευτούμε, θέλαμε να δεσμευτούμε ολοκληρωτικά. Είναι ο καλύτερος φίλος μου. Θέλω να τον δέσω μαζί μου για πάντα με το νόμο. Και ευτυχώς υπάρχει η σχετική χαρτούρα για τέτοια πράγματα. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και του λες “Δεν μπορείς να μου φύγεις”» συμπλήρωσε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori, File