CELEBRITIES

Μιχάλης Κουϊνέλης: Η εξομολόγηση για τη ζωή του με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους, Ανατολή

Από το πλατό του “Final Four” σε αυτό του “The 2Night Show” βρέθηκε ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Ο frontman των Stavento, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων για τη ζωή του με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους Ανατολή, με τις οποίες μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Διάβασε ακόμα: Τα μαλλιά της Ήβης Αδάμου έπαθαν Kris Jenner

Ο μουσικός χαρακτήρισε τον ερχομό της Ανατολής στη ζωή τους «θείο δώρο» και συνέχισε: «Είναι από τα πράγματα που δεν περιγράφονται κιόλας, μόνο τα νιώθεις αυτά. Δεν νομίζω ότι βρέθηκαν οι λέξεις για να περιγράψουν αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις. Πάντα αυτά που σου λένε πριν αποκτήσεις παιδί είναι 100 φορές λιγότερα από αυτά που νιώθεις». «Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί», είπε για την ζωή τους στην βόρεια Ελλάδα.

Ο ίδιος με αφορμή την κόρη του μίλησε για τα δικά του παιδικά χρόνια και τους κινδύνους που δεν καταλάβαινε τότε. «Υπάρχουν παντού κίνδυνοι. Δεν νιώθεις ότι ζεις από τύχη καμιά φορά; Κι εγώ νιώθω ότι ζω από τύχη γιατί αν σκεφτώ τι μ@@@@ες έχω κάνει. Βέβαια, την ώρα που το κάνεις, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά μετά, εκ των υστέρων, που μεγαλώνεις και ωριμάζεις, λες “τι έγινε ρε φίλε τώρα”; Δηλαδή, πραγματικά ζούμε από τύχη γιατί ήταν και όλα καινούργια τότε. Βέβαια, τώρα είναι καινούργια, άλλα πράγματα που είναι πιο ακίνδυνα. Έχω κάνει πολλά και με μηχανάκια και με ξυλίκια, πολλά τέτοια, πολλά, πολλά. Άστο, πραγματικά ζούμε από τύχη», είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης και κάτι μου λέει ότι αν η κόρη του θελήσει ποτέ να αποκτήσει μηχανάκι θα πρέπει να δώσει μεγάλη «μάχη». Πάντως ο μπαμπάς της προετοιμάζεται από τώρα για τις «μάχες» τους αλλά και για τα αγόρια που θα μπουν στο πολύ μακρινό μέλλον στη ζωή της Ανατολής.

Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018. Πέντε μήνες μετά η Ήβη Αδάμου έλεγε σε συνέντευξή της για εκείνη. «Ο ρόλος μου ως μαμά είναι ο πιο σημαντικός. Έχει κάποιες δυσκολίες αλλά είναι τόσο όμορφα όλα. Είναι τόσο καλό παιδί. Τόσο χαμογελαστή. Κλαίει μόνο όταν πονάει κάπου και όταν πεινάει. Είναι ζωηρό παιδάκι και μου αρέσει πολύ. Η μικρή είναι μαζί μου όπου πηγαίνω. Δεν μπορώ μακριά της». Η κόρη τους βαφτίστηκε τον Μάιο στην Αλεξανδρούπολη και πήρε το όνομα Ανατολή – Νεφέλη παρουσία συγγενών και φίλων.