CELEBRITIES

Ήβη Αδάμου: Η πρώτη της βραδινή έξοδος ένα μήνα αφού έγινε μαμά

NDP

Τον περασμένο Ιούνιο η Ήβη Αδάμου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι που ήρθε για να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή της ίδιας αλλά και του συντρόφου της Μιχάλη Κουινέλη. Το ευτυχισμένο και πάντα διακριτικό ζευγάρι βιώνει τις πρώτες του στιγμές στο νέο του ρόλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως συνηθίζει.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ήβη Αδάμου σε συνέντευξή της στο Down Town η βάση του ζευγαριού μετά και τον ερχομό του παιδιού του είναι η Αλεξανδρούπολη, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει τα ταξίδια τους στην Αθήνα, όπου άλλωστε βρίσκεται και ο κύριος όγκος της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. «Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και πριν από λίγες ημέρες, σχεδόν έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της η Ήβη Αδάμου βρισκόταν στην Αθήνα και μάλιστα στη νυχτερινή και έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο.

Η τραγουδίστρια ήταν εξίσου εντυπωσιακή πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη της όπως θα διαπιστώσεις και στη φωτογραφία που μοιράστηκε από την βραδινή έξοδό της. Εκτός από την καλλίγραμμη σιλουέτα της ωστόσο, σίγουρα θα διακρίνεις και το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και σου μεταδίδει τη διάθεση να χαμογελάσεις μαζί με την πάντα όμορφη Ήβη.

#aboutlastnight #athens_city

A post shared by ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_) on

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency