CELEBRITIES

Ησαΐας Ματιάμπα: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου του

ndp

Μπορεί ο Ησαΐας Ματιάμπα να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον να μοιράζεται στιγμές της στα social media, ωστόσο πρόσφατα «έσπασε» τον κανόνα του δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το πρώτο του καλοκαίρι ως μπαμπάς.

Έχοντας ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την περιοδεία της παράστασης «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα στην οποία συμμετέχει, ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε στην Καρδαμύλη της Μάνης μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Καλανιώτη και τον γιο τους. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς φωτογράφισε τη σύζυγο και τον γιο του με τρόπο ώστε τα χαρακτηριστικά τους να μη διακρίνονται στην αντηλιά και μοιράστηκε το στιγμιότυπο μέσω των Insta Stories του σχολιάζοντας: «Η θέα μου, η ευτυχία μου».

Instagram/Isaiasmatiaba

«Νομίζω ότι το τρομερό σκηνικό είναι όταν το παιδί έρχεται στα χέρια σου. Εκεί σβήνουν όλα στο μυαλό και ξεκινά κάτι άλλο μια άλλη πορεία. Ναι μεν η αγάπη που έχουμε για τη δουλειά μας, είτε είναι μουσική είτε θέατρο, είναι τεράστια γιατί είναι η ζωή μας, αλλά ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο είναι το παιδί ή τα παιδιά που θα ακολουθήσουν» είχε δηλώσει ο ίδιος σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις του για την περίοδο που βιώνει από τη γέννηση του γιου του και έπειτα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί ότι η σύζυγός του ήταν πολύ δυνατή κατά τη διάρκεια του τοκετού που κράτησε μόλις 2 ώρες.

ndp

NDP Photo Agency

Ο Ησαΐας Ματιάμπα παντρεύτηκε με τη Βασιλική Καλανιώτη με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιανουάριο μετά από 2 χρόνια σχέσης, ενώ το παιδί τους ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency