CELEBRITIES

Πώς είναι σήμερα η Ηρώ Μουκίου; Σπάνια βραδινή έξοδος για την ηθοποιό

ndp

Η Ηρώ Μουκίου είναι μια γυναίκα αντισυμβατική και μπράβο της. Όχι μόνο είναι μια Ελληνίδα ηθοποιός που δεν κρύβει την ηλικία της -την έχει αποκαλύψει δημόσια πριν από δύο χρόνια και σήμερα είναι 55 ετών-, στοιχείο σπάνιο, έχει μιλήσει ανοιχτά για θέματα όπως την παλίνδρομη κύηση που είχε στο παρελθόν, ή την απόκτηση της μοναχοκόρης της εκτός γάμου την εποχή που ακόμα δεν είχε πάρει διαζύγιο από άλλο γάμο της. Τα τελευταία 17 χρόνια έχει ξαναδοκιμάσει τον θεσμό του γάμου αλλά από απόσταση. Και λειτουργεί. Η Ηρώ Μουκίου είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Σάκη Καλογερόπουλο που δραστηριοποιείται στη Λάρισα. Εδώ και 17 χρόνια οι δυο τους βρίσκονται κάθε Παρασκευή και χωρίζονται κάθε Κυριακή.

«Τώρα πια κοιτώντας προς τα πίσω, κάναμε πολύ σωστά. Γιατί αυτόν το λίγο καιρό που βρισκόμαστε, δηλαδή τρεις μέρες την εβδομάδα από τις επτά, και να θέλουμε να τσακωθούμε, κάνουμε πίσω» έλεγε σε συνέντευξή της  στο «Πρω1νό» έναν χρόνο πριν η Ηρώ Μουκίου. Το γεγονός ότι τα σαββατοκύριακα βρίσκεται εκτός Αθηνών είναι ίσως και ο λόγος που οι φορές που η Ηρώ Μουκίου απαθανατίζεται σε κάποια βραδινή έξοδο είναι λιγοστές. Ο φακός κατέγραψε την τελευταία από αυτές, στην μουσική παράσταση “Bodyterranean” του Simone Mongelli που παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

ndp

Με την Ιωάννα Οικονόμου – NDP Photo Agency

ndp

 Με τον Κώστα Λαμπρόπουλο, τον Γιάννη Μακρίδη και την Ιωάννα Οικονόμου, NDP Photo Agency

Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή μαζί με φίλους και όπως βλέπεις το χαμόγελό της και η γοητεία της έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα από την στιγμή που τη γνωρίσαμε καλύτερα στην μικρή οθόνη στην αυγή της δεκαετίας του 1990. Η Ηρώ Μουκίου που αποφοίτησε το 1988 από τη σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά «Οι Αυθαίρετοι» του Mega που προβλήθηκε το 1989.

Κεντρική φωτογραφία:NDP Photo Agency