CELEBRITIES

Όταν η Ιωάννα Μπέλλα μιλούσε ανοιχτά για τη βίαιη συμπεριφορά συντρόφου της

Σχεδόν ένα χρόνο πίσω η Ιωάννα Μπέλλα είχε μιλήσει στον Πάνο Κοκκίνη και το Oneman.gr και είχε απαντήσει ανοιχτά για τη βίαιη συμπεριφορά συντρόφου της στο παρελθόν.

«Τους πρώτους μήνες όλοι οι άντρες είναι τέλειοι. Λουλούδια και τέτοια. Μετά είναι που συνειδητοποιείς τη ζήλια και την παράνοια του άλλου

Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω. 

Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου».

 

Οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουν ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις. «Ξύλο. Εντάξει. Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

 

Από πού να το πιάσεις και από πού να το μαζέψεις. Η δημόσια απάντηση-τοποθέτηση της ίδιας μέσω Instagram δε βοήθησε ιδιαίτερα.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/bella_ioanna/