CELEBRITIES

Η νέα πόζα στο Instagram είναι το flamingo και οι διάσημες δεν τη χορταίνουν

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Δεν είναι εύκολο να βρεις αυτήν τη στάση που θα κολακεύει κάθε σημείο του σώματος, θα σε δείχνει 20 πόντους ψηλότερη και θα σε κάνει να βγαίνεις πιο ανέμελη και cool από ποτέ. Όλοι το ξέρουν αυτό. Οι influencers όμως βρήκανε πάλι λύση στο πρόβλημα της τέλειας φωτογραφίας και σου δείχνουν πώς να ποζάρεις σαν flamingo. Αυτό που κάνεις είναι να σηκώνει το ένα πόδι λυγισμένο, έτσι όπως στέκεται και το εξωτικό πουλί.

Δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις στο ένα πόδι ενώ φοράς 15ποντο τακούνι; Και γι αυτό υπάρχει λύση. Βρες έναν τοίχο, ένα μπαλκόνι, ένα ασανσέρ και στηρίξου για να μην πέσεις. Τα επώνυμα κορίτσια «πίνουν νερό» στο flamingo pose γιατί αναδεικνύει τα γυμνασμένα πόδια τους και είναι ξέγνοιαστη και ανέμελη (κι ας πιάνεται το κότσι τους).

H Kendall Jenner είναι από τις πρώτες διδάξασες και το έμαθε και στην υπόλοιπη οικογένεια Kardashian. Τόλμησε και την πόζα flamingo που γέρνει προς τα πίσω χωρίς φόβο και πάθος.

Δες κι αυτό: Influencers κάτω των 11 ετών που έχουν ήδη τραπεζικούς λογαριασμούς πολλών μηδενικών

Και η Winnie Harlow επέλεξε μπαλκόνι με θέα.

Η Gigi Hadid δεν το κάνει για τον εαυτό της, αλλά για τη δουλειά, ώστε να παρατηρήσουμε καλύτερα την τσάντα.

Η Kourtney Kardashian ρώτησε την αδερφή της Kendall, αλλά υιοθέτησε την πιο χαλαρή εκδοχή του flamingo pose.

Βαρέθηκες να στέκεσαι όρθια με το ένα πόδι όρθιο σαν τιμωρία; Η Beyonce ξάπλωσε πάνω σε δεκάδες ζευγάρια παπουτσιών και ησύχασε.

Η Hailey Bieber έκρυψε το πρόσωπό της για να μην τη δεις, μη σου μείνει η εικόνα αυτή και στεναχωρεθείς.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP