CELEBRITIES

Ένας μπαμπάς έδωσε την καλύτερη απάντηση σε ένα troll που ευχήθηκε στην κόρη του να πεθάνει

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις κάποιος χ, ψ άνθρωπος πατάει το send σε ένα φριχτό σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία/ βίντεο/ post σε κάποιο social medium. Αυτός ο άνθρωπος ενδέχεται να νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό του, είναι πολύ πιθανό επίσης να θεωρεί ότι έχει καυστικό χιούμορ και ότι είναι έξυπνος ενώ δεν του περνάει από το μυαλό ότι τα λόγια του μπορούν να πληγώσουν αυτόν που τα διαβάζει. Τα trolls δυστυχώς είναι πολλά εκεί έξω- κάποια είναι πιο άκακα και διαχειρίσιμα, υπάρχουν και εκείνα όμως που ξερνάνε τη χολή τους και θέλεις να τους ξηλώσεις το ρούτερ από την πρίζα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο @_james_mare_, ο οποίος αποφάσισε ότι είναι πολύ οκ να σχολιάσει ”Παρακαλώ, συντριβείτε” σε ένα instagram live που έδειχνε ένα ζευγάρι να κάνει βόλτα με το ελικόπτερο με την 3χρονη κόρη του.

Ο Jay Rutland, άντρας της Tamara Ecclestone, όμως δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και απάντησε στο σχόλιο όπως έπρεπε. Αφού έκανε ένα screenshot το σχόλιο του James Maré ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας:

”Στο απόβρασμα της κοινωνίας James Maré @j_a_m_e, που ευχήθηκε να συντριβεί το αεροπλάνο όταν έκανα ένα instagram live νωρίτερα με την μικρή μου κόρη στο ελικόπτερο- συγχαρητήρια, τα κατάφερες! Ελπίζω η γυναίκα σου @daniellemare να είναι πραγματικά περήφανη για σένα. Είσαι ο εκπρόσωπος όσων πάνε λάθος σε αυτό τον κόσμο και σε λυπάμαι. Τώρα για να δούμε πόσο γρήγορα θα διαγράψεις το λογαριασμό σου. Ελπίζω για το καλό σου, η Marlor Wines να σου ανήκει, αλλιώς από Δευτέρα θα ψάχνεις καινούρια δουλειά. Υ.Γ. Γιατί δεν εκπλήσσομαι που είσαι από τους ανθρώπους που ανεβάζουν φωτογραφίες με το ρολόι τους;”

Ο λογαριασμός και του James Maré και της γυναίκας του δεν είναι πια ενεργοί στο instagram. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να εκθέτουμε χωρίς φόβο τα trolls αντί να τα αγνοούμε;

 

Κεντρική φωτογραφία: @jayrutland