CELEBRITIES

Next Top Model: Οι χειρότερες ατάκες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μέχρι τώρα

Instagram/ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει όλα όσα θέλουν να αποκτήσουν τα κορίτσια που διαγωνίζονται για να κατακτήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας στον τελευταίο αυτό κύκλο προβολής του rality μόδας που διαγωνίζεται επάξια σε σκληρότητα τους δύο προηγούμενους. Είναι μόλις 30 ετών, έχει κατακτήσει τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς, έχει ως booker την μέντορα των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και έχει ζήσει στην Αμερική, την αιώνια γη της επαγγελίας όπου συνεχίζει την καριέρα της. Α, και φυσικά έχει 164 χιλιάδες followers στο Instagram.

Μία γυναίκα πρότυπο για τα κορίτσια του σπιτιού του Next Top Model κι ίσως και για τα ακόμα περισσότερα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι. Μια γυναίκα όμως που αρκετές φορές έχει αφήσει κατάπληκτο το κοινό με τις ατάκες της. Ατάκες που ελπίζουμε να μην αποτελούν πρότυπο. Τις θυμάσαι; Εμάς αξέχαστες μας έμειναν.

«Next top model… με τίποτα». Αυτό είχε πει η Ηλιάνα σε υποψήφια στις auditions του reality χωρίς καμία άλλη εξήγηση. Η υποψήφια είχε μπλε μαλλιά και τα σχόλια που ακολούθησαν από τους υπολοίπους που αναρωτήθηκαν μήπως θα έπρεπε να κάνουν μια κουβέντα με την παραγωγή έκαναν την Ηλιάνα να ακουστεί ως και light.

 

«Ωχ, το μαγιό γιατί; Θα πω κάτι που δεν αφορά εσένα, είναι καθαρά για το μαγιό. Είναι δεύτερης κατηγορίας», είχε πει σε άλλη και εντέλει ευτυχώς που έκανε τη διευκρίνιση.

«Άλλη δεκαετία ήσουν εσύ στην Αμερική κι άλλη δεκαετία εγώ». Αυτό το είχε πει με τακτ (;) στη Βίκυ Καγιά πάνω στη διαφωνία τους για το ποιο μέλλον θα μπορούσε να έχει η Άννα Αμανατίδου στο modeling.

«Καλά εσύ θέλεις, κι εγώ πολλά θέλω δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε διαγωνιζόμενη που πίστευε, λανθασμένα για την κριτική επιτροπή ότι η θέληση ήταν αρκετή για να γίνει το Greece’s Next Top Model.

«Συμφωνώ ότι είσαι ένα πολύ όμορφο και σέξι κορίτσι. Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι» είχε πει στην Ειρήνη Στεριανού που βρίσκεται ακόμα εντός παιχνιδιού.

«Πιστεύεις λάθος γιατί πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχει ο φωτογράφος κι εμείς» είπε στην Ειρήνη Ερμίδου στην πρώτη κριτική για τη δοκιμασία αποχώρησης.

«Είσαι η μόνη εδώ μέσα που μπορεί να κάνει υψηλή ραπτική, δεν έχεις όμως την ψυχή. Δεν βλέπω τίποτα, δεν βγάζεις καθόλου χαρακτήρα, καθόλου προσωπικότητα, μένεις απλά εκεί και κοιτάς φοβισμένη», είπε στην Αγάπη που έφυγε νωρίς.

 

Τι έχει κάνει (και) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Από την πρεμιέρα του GNTM μέχρι σήμερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη για να μας ενημερώσει για τα δεκάδες (μη σου πω και χιλιάδες) πράγματα που έχει κάνει σε αυτή τη ζωή. Τα «κι εγώ έχω κάνει» της έχουν γίνει meme και αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, ενώ προκάλεσαν μέχρι και την αυστηρή κριτική της Ελένης Μενεγάκη πριν από λίγες εβδομάδες.

Παρακάτω σου έχουμε τα καλύτερα της κατηγορίας.

Διαγωνιζόμενη 1: Σπουδάζω Χημεία

Ηλιάνα: Κι εγώ ήμουν πολύ καλή στη χημεία, την καταλάβαινα

Διαγωνιζόμενη 2: Θα γελάσετε, είμαι Χρηματίστρια.

Ηλιάνα: Γιατί να γελάσουμε, είναι αστείο; Έχω κάνει γραμματεύς, ξέρω από χρηματιστήριο, έχω ασχοληθεί πολύ με μετοχές.

Διαγωνιζόμενη 3: Ασχολούμαι από 5 ετών με την ενόργανη γυμναστική.

Ηλιάνα: Εντάξει, κι εμείς κάναμε ενόργανη, δεν μας έμεινε τέτοιο κουσούρι. Εγώ είμαι πολύ καλή στις τούμπες, κάνω κι εγώ.

Διαγωνιζόμενη 4: Συνήθως με συνδέουν με την Rita Ora.

Ηλιάνα: Την ξέρω προσωπικά τη Rita την Ora.

Ίδια διαγωνιζόμενη: Το size που φοράω είναι το small, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται.

Ηλιάνα: Small φοράω κι εγώ.

Ηλιάνα σε διαγωνιζόμενη 5: Έχουμε καταλάβει ότι σου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έπαιζα κι εγώ ποδόσφαιρο μικρή. (Συμμαθητής δεν βγήκε να τη διαψεύσει).

Διαγωνιζόμενη 6: Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο.

Ηλιάνα: Εγώ που ζω στο εξωτερικό πολλά χρόνια και είμαι μακριά από την οικογένειά μου μπορώ να σου πω ότι και οι φίλοι μας μπορούν να είναι οικογένειά μας και να αναπληρώσουν ένα τεράστιο κενό.

Και τέλος σου κρατήσαμε τη φορά που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνειδητοποίησε τι είπε και είχε μια γνήσια στιγμή αυτοσαρκασμού στο παιχνίδι.

Ηλιάνα: Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, έχω πέσει και από 16.000 πόδια. Είμαι και ο Τσακ Νόρις, τα έχω κάνει όλα σε αυτή τη ζωή. Έχει κι ένα δίκιο ο κόσμος.