CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τα δημόσια φιλιά που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Instagram/ilianapapageorgiou

Σίγουρα δεν περιμένουμε να ακούσουμε τις λεπτομέρειες για τη σχέση τους δια στόματος Ηλιάνας Παπαγεωργίου μιας και δεν διέψευσε το ειδύλλιό της με τον Snik αλλά δήλωσε ξεκάθαρα σε συνέντευξή της ότι τα προσωπικά της τα κρατά για τον εαυτό της γιατί τα αγαπά πολύ. Αλλά, τι τα θες; Μια φωτογραφία συχνά ισούται με περισσότερες από 1000 λέξεις, και οι πολλές φωτογραφίες τους που φιλοξενεί το περιοδικό ΟΚ! στις σελίδες του, είναι σα να μας είπαν εκατομμύρια λόγια.

 

Διάβασε ακόμα: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε (;) τη σχέση της με τον Snik. Από εκείνη είναι ναι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην αγκαλιά του Snik, να ανταλλάζει φιλιά μαζί του και αλλού να περπατά στο πλάι του, σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου». Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε βραδινή του έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και ο έρωτας τους έγινε φανερός.

 

«Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωή μου, περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν άμα θέλεις. Δημόσια ξέρεις ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Σου λέω ξεκάθαρα ότι περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω στον συνδυασμό, πιστεύω ότι είναι ωραίο οι άνθρωποι να ανοιγόμαστε και να κάνουμε γνωριμίες και θα το αφήσω εκεί, γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο τα προσωπικά μου να τα κρατάω για τον εαυτό μου γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και δε θέλω να τα λέω, θέλω να τα ζω. Πιστεύω πάντως ότι οι άνθρωποι είναι ωραίο να ανοιγόμαστε, να κάνουμε γνωριμίες και να περνάμε καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, η ζωή σου είναι ζήσε τη. Και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει τίποτα», είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις της στην ίδια εκπομπή η κριτής του GNTM. Η ίδια είχε από το καλοκαίρι κιόλας αναρτήσει ένα video στον λογαριασμό της στο Instagram όπου χόρευε το τραγούδι του ράπερ “Senorita”.

 

Καθώς φαίνεται αγαπά τη ραπ αφού και στο φετινό Madwalk που παρουσίασε τραγούδησε επί σκηνής ένα ραπ κομμάτι, αν και όχι με τον Snik. Το ντουέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίους στο Madwalk ήταν με τον ράπερ FY.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ilianapapageorgiou