CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Οι φωτογραφίες με τα φιλιά στη μέση του δρόμου και το κοινό ταξίδι στο Μιλάνο

Instagram/ilianapapageorgiou

Τέσσερις μήνες μετρά η σχέση της κριτή του GNTM και μοντέλου, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του ράπερ Snik, σύμφωνα με το περιοδικό You που φιλοξένησε τις τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους, από έξοδό τους πριν από λίγες ημέρες σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν όπως θα δεις στο video του Πρωινού που σχολίασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και την είδηση επίσης, ότι οι δυο τους ήδη συγκατοικούν.

Διάβασε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τα δημόσια φιλιά που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Το ζευγάρι στην έξοδό του συνάντησε την Έλενα Χριστοπούλου -μέντορα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και coach των υποψήφιων μοντέλων του GNTM- και τον σύντροφό της και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και την βλέπω πολύ ολοκληρωμένη”.Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik). Δημήτρη τον λέω εγώ» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό για το ζευγάρι η coach του GNTM.

Διάβασε ακόμα: Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik

Τόσο εκείνη, όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον ημιτελικό του ριάλιτι μοντέλων του Star. Στο Μιλάνο ακολούθησε την σύντροφό του και ο Snik όπως πρόδωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SNIK (@snikthehustla) on

Εξάλλου, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Lifo, ο Snik τόνισε πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη στη σχέση του. Oπότε, πώς να αφήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόνη της στα απαιτητικά γυρίσματα στο εξωτερικό; «Είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις, όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Snik. Όπως κατέληγε και το ρεπορτάζ του You δεν αποκλείεται η σχέση αυτή να συνεχίσει να εξελίσσεται το ίδιο δυνατά και γρήγορα με τα κουφέτα να αχνοφαίνονται στο βάθος του τούνελ.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ilianapapageorgiou