CELEBRITIES

Η πανέμορφη αδερφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η ομοιότητα, εμφανέστατη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια Ελληνίδα μοντέλο που έχει καταφέρει να κάνει πράγματα και στο εξωτερικό. Ομολογουμένως, πρόκειται για μια γυναίκα κλασικής ομορφιάς. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη ομορφιά της οικογένειας. Η αδερφή της, Μαριλένα, είναι μία εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα, αριστοκρατική και πάντα κομψή.

«Στο σχολείο είχα κάποια θέματα, γιατί μου την “έλεγαν” οι συμμαθητές μου, που ήμουν ψηλή, αδύνατη, λίγο μαυριδερή. Δεν ήμουν όμορφο κορίτσι. Όχι, αλήθεια. Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η κριτής του Next Top Model. Όπως καταλαβαίνεις, ήταν θέμα χρόνου να αναζητηθεί η αδερφή της Ηλιάνας. Το search ξεκίνησε από το Instagram, όπου η Μαριλένα διατηρεί έναν ενεργό, υψηλής  αισθητικής λογαριασμό.

Η μεγάλη αδερφή Παπαγεωργίου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μύκονο. Λατρεύει τη μόδα κι εργάζεται γι’ αυτήν. Θα μπορούσε να γίνει μοντέλο, αλλά επέλεξε να υπηρετήσει τη μεγάλη της αγάπη από άλλο πόστο.

Οι δύο αδερφές μοιάζουν πολύ, όπως βλέπεις. Έχουν την ίδια κορμοστασιά, είναι υπέρκομψες κι εντυπωσιακές.