CELEBRITIES

Ο Ίαν Στρατής εξήγησε τη σκηνή με το εσώρουχο στο X- Factor και την “εξαφάνισή” του

24media

Τον Ίαν Στρατή τον γνώρισες από το "X- Factor" το οποίο ολοκλήρωσε φτάνοντας στη δεύτερη θέση και κατεβάζοντας το εσώρουχό του επί σκηνής. Τώρα τον ξαναβλέπεις και σε εντυπωσιάζει από την αρχή σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό show, το "Your Face Sounds Familiar". Ως διαγωνιζόμενος στο show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, βρέθηκε στην late night εκπομπή του σταθμού το "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος εξαρχής του εξέφρασε το παράπονό του, ότι μετά το "X- Factor" «εξαφανίστηκε» και δεν ακούσαμε κάποια δισκογραφική του δουλειά.

«Είχα τους Madstreet, είχα την μπάντα μου, κάτι έγινε και τα παιδιά ήθελαν να κάνουν άλλα πράγματα, είχαν τις σχολές τους και δεν κάναμε τελικά αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Τελικά δεν έγινε κάτι και τώρα ξεκινάω πάλι μόνος μου. Ήμουν ήδη στη Feelgood και είμαι ακόμα. Ο λόγος που δε βγήκε κάποιο τραγούδι είναι ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι. Δεν ήμουν κι εγώ έτοιμος. Γιατί άλλαξα πορεία. Από τους Madstreet που παίζαμε rock/metal, τώρα είμαι σε τελείως άλλη κατεύθυνση pop/soul», εξήγησε ο Ίαν Στρατής ο οποίος συμφώνησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην άποψή του πώς η μουσική βιομηχανία δε δουλεύει σωστά και δε δίνει τις ευκαιρίες στις φωνές που πρέπει να βρίσκονται στην επικαιρότητα και πρέπει να δημιουργούν.

 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο περιστατικό με το εσώρουχό που έβγαλε στον «αέρα» του “X- Factor” κίνηση η οποία τότε είχε επικριθεί. «Εκείνη τη βραδιά είχε γίνει μια βλακεία με μια φίλη μου από το show. Παραλίγο να φανεί ο κώλος της. Ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: “Ρε μ@@@@α τι θα κάνω; Θα τα πάω σκατά, θα με κράξουν όλοι”. Πας καλά της λέω; Είναι show! Είσαι αυθόρμητη, κάνεις ό,τι θέλεις, ό,τι νιώθεις. Και μου λέει: “Καλά, άμα το έκανες εσύ δεν θα έκανες έτσι”. Της λέω: “Νομίζεις ότι κωλώνω;” και απλώς το έκανα», είπε ο Ίαν που με τον ίδιο αυθορμητισμό είχε πιάσει τα οπίσθια μιας δημοσιογράφου που τον ρώτησε αν όταν κάνει λάθη ζητάει συγγνώμη, μόνο και μόνο για να της αποδείξει πως ζητά συγγνώμη. «Είναι σεξουαλική παρενόχληση, είχα φάει και χαστούκι, καλά μου έκανε», είπε σχολιάζοντας το περιστατικό ο Ίαν Στρατής.

O Ίαν παραδέχτηκε πως δουλεύει όλα τα σημεία του που τον βάζουν σε μπελάδες, προσπαθεί να εξελίσσεται και επίσης σχεδιάζει να φύγει στο εξωτερικό και να κυνηγήσει την καριέρα του εκεί. Όσο για το όνομά του, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι από που προέκυψε το Ίαν ο τραγουδιστής έδωσε απάντηση και σε αυτό, αφού όπως είπε προέκυψε από τον Ian Gillan των Deep Purple και ήταν το ψευδώνυμο που του χάρισε ο κιθαρίστας στην πρώτη μπάντα που έπαιξε στην ζωή του.

Κεντρική φωτογραφία: 24 media/Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson