CELEBRITIES

O Hugh Grant παντρεύεται για πρώτη φορά στη ζωή του, στα 57 του χρόνια

Jordan Strauss/Invision/AP

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον γλυκό μας Hugh Grant, ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ άστατος τύπος στα προσωπικά του και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες του Hollywood, μετά από έξι χρόνια σχέσης (με ένα μικρό διαλειμματάκι, κράτα αυτό που σου λέω, θα καταλάβεις) με την 39χρονη σύντροφό του, την σουηδικής καταγωγής διευθύντρια της εταιρίας παιδικής ένδυσης Ace&Me, Anna Eberstein πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση τους με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Κι αν για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω ο γάμος είναι σημαντικό βήμα αλλά ok, δεν θα τρελαθούμε κιόλας, για τον Hugh, ο οποίος σε προσωπικό επίπεδο δεν φημίζεται για τη φερεγγυότητά του, είναι ένα μεγαλειώδες ζήτημα.

Matt Sayles/Invision/AP

Ο Hugh Grant που λες, είχε σχέση με την Elizabeth Hurley για 13 χρόνια, αλλά χώρισε γιατί την απάτησε με μία ιερόδουλη μέσα στο αμάξι του- η πασίγνωστη ντροπιαστική ιστορία-. Η Elizabeth τον συγχώρησε και τον έκανε νονό του γιου της. Το 2011 ο Hugh Grant έγινε πατέρας μιας κόρης, καρπός της σύντομης σχέσης του με την Κινέζα ρεσεψιονίστ ενός εστιατορίου στο Λονδίνο. Ένα χρόνο μετά αποκτά ένα ακόμα παιδί με την Eberstein, την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί σήμερα. Το 2013 όμως τα ξαναβρίσκει με την Κινέζα Tinglan Hong και αποκτούν ένα ακόμα παιδί (!). Κι αν νομίζεις ότι όλο αυτό σταματάει εδώ πλανάσαι, αφού ο Hugh Grant ξαναγίνεται πατέρας- όχι από την Tinglan, αλλά από την Eberstein το 2015. Μα τι μπέρδεμα κι αυτό.

Ας ελπίσουμε ο Hugh Grant να έχει ηρεμήσει γιατί έχει καταντήσει κάπως ανέκδοτο όλο αυτό.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP