CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski έφυγε από την Ελλάδα αλλά πάλι τα ίδια

H 25χρονη ηθοποιός συνεχίζει ακάθεκτη να υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων μας στο sexyness βγάζοντας selfies στον καθρέφτη του σπιτιού της (μάλλον). Με τέτοιο κορμί, κάθε διαμαρτυρία καλοδεχούμενη. Αυτή τη φορά η Emily κράτησε και το t-shirt εκτός από το εσώρουχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κατάφερε να κολάσει όποιον έχει μάτια και βλέπει.

 

Ωστόσο μία μέρα πριν και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης η Ratakojkowski είχε ξεκάθαρα αποχωριστεί το underwear της για χάρη αυτού του αποκαλυπτικού φορέματος August Getty Atelier, αγαπημένου brand των αδερφών Kardashian και της Gigi Hadid.

 

Το κορίτσι με το υπερφυσικό κορμί φιλοξενείται στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Glamour, όπου για άλλη μία φορά μίλησε για την κριτική που δέχονται οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας  όταν εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους. “Ο Mick Jagger είναι 73 ετών αλλά μπορεί ακόμα να κυκλοφορεί στη σκηνή με το πουκάμισο ανοιχτό, ενώ η Madonna που είναι 58 όταν κάνει κάτι αντίστοιχο θεωρείται απελπισμένη”, δήλωσε η ευαισθητοποιημένη Emily.