CELEBRITIES

Αυτοί είναι οι διασημότεροι κοντοί αστέρες του Hollywood

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια, ως γνωστόν. Αν είσαι λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο ύψους των Ελληνίδων, η παραπάνω φράση έχει εντυπωθεί στο μυαλό σου ως απάντηση σε όποιον σε πείραζε γι’ αυτό, ήδη από την παιδική σου ηλικία.

Η αλήθεια είναι πώς το μικρότερο ύψος δεν εμποδίζει κανέναν ούτε να πετύχει τους στόχους του, ούτε να γίνει ό,τι ονειρεύτηκε στη ζωή του. Και σου έχω και αποδείξεις γι’ αυτό. Άνδρες και γυναίκες έχουν κατακτήσει το Hollywood, τη δόξα, την παγκόσμια φήμη, παρόλο που το ύψος τους δύσκολα ξεπερνά το 1,70.

Αυτοί είναι οι διασημότεροι κοντοί αστέρες του Hollywood

Kim Kardashian

Αυτοί είναι οι διασημότεροι κοντοί αστέρες του Hollywood Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η αυτοκρατορία της οικογένειάς Kardashian αποτελείται από ένα reality show χρυσορυχείο και αρκετές πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις. Και όλα αυτά ξεκίνησαν από την Kim, την 38χρονη που παρόλο που έχει ύψος 1,59, μπορεί άνετα να κοιτάζει τον κόσμο αφ υψηλού.

Kanye West

Αυτοί είναι οι διασημότεροι κοντοί αστέρες του Hollywood @2022 Evan Agostini/Associated Press

Και ο σύζυγος της Kim Kardashian, ο επιτυχημένος ράπερ Kany West δεν έχει να περηφανεύεται για κάποιο δυσθεώρητο ύψος. Ο Kanye έχει ύψος μόλις 1,73 εκατοστά, αλλά σίγουρα συμπληρώνει το χαμηλό του ύψος με πολλούς πολλούς πόντους εκκεντρικότητας και ταλέντου.

Lady Gaga

Ύψος 1,55 έχει η 32χρονη τραγουδίστρια που μόλις έκανε και το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη έχει φανατικό κοινό, και μια αξιοζήλευτη καριέρα πίσω της παρά το νεαρό της ηλικίας της. Στο ύψος της είχε αναφερθεί δημόσια το πανύψηλο μοντέλο Karlie Kloss το 2015 στα social media, για να δεχθεί σχόλια από μαινόμενους fan της GaGa ή και απλά συμπάσχοντες.

Ariana Grande

Η γλυκύτατη τραγουδίστρια έχει ύψος μόλις 1,53, αλλά αντιστρόφως ανάλογη φήμη, ιδιαίτερα στο κοινό νεαρών ηλικιών. Η Ariana ξεκίνησε την καριέρα της στα μιούζικαλ το 2008, στη συνέχεια έπαιξε σε μια σειρά του Nickelodeon και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Σήμερα έχει φτάσει να κάνει παγκόσμιες περιοδείες και να εμφανίζεται σε τεράστιες σκηνές παρά το μικρό δέμας της.

Ed Sheeran

Μπορεί το ύψος του να μην ξεπερνά το 1,73, όμως η περιουσία του ξεπερνά τις αντίστοιχες των ανδρών συναδέλφων του κάτω των 30. Ο Ed Sheeran βρέθηκε σχεδόν στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων Βρετανών εκπροσώπων της showbiz με μοναδικό πρόσωπο να τον ξεπερνά την Adele, που επίσης τον περνά μόνο δύο εκατοστά ύψους.

Natalie Portman

Αν και έχει ύψος ακριβώς 1,60, η όμορφη ηθοποιός Natalie Portman που ξαφνιάζει με το ταλέντο της ήδη από παιδική ηλικία, έχει το δικό της εκτόπισμα. Κι αυτό είναι που την κάνει να λάμπει σε κάθε κινηματογραφική της εμφάνιση, που της χάρισε το Όσκαρ για την ταινία Μαύρος Κύκνος και που μας κάνει να ανυπομονούμε να τη δούμε είτε στις red carpet εμφανίσεις της, είτε στην καθημερινότητά της.

Dustin Hoffman

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μιλώντας για Όσκαρ και ύψη, ο δις βραβευμένος από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ηθοποιός, έχει ύψος 1,67. Ο Dustin Hoffman δεν άφησε ποτέ το χαμηλό του ύψος να τον πτοήσει, αφού σε αντίθεση με αυτό, το ταλέντο του ήταν απροσμέτρητο.

Mark Wahlberg

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ραπερ, τραγουδοποιός, επιχειρηματίας, παραγωγός και ηθοποιός. Δεν υπάρχει ιδιότητα που να μην έχει χαρακτηρίσει τον 47χρονο Mark Wahlberg. Μάλιστα παρότι το ύψος του είναι 1,73, πράγμα που για άνδρα δεν το θεωρείς και συνηθισμένο, ο Mark έχει υπάρξει και μοντέλο. Δικαίως, αν θες τη γνώμη μου.

Robert Downey Jr.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ο ηθοποιός που έχει περάσει χίλιες περιπέτειες, έχει υπάρξει κακό παιδί, έχει κάνει υποδυόμενος τον Iron Man, ίσως το πιο επιτυχημένο come back στην καριέρα ηθοποιού του Hollywood και παραμένει εξαιρετικά γοητευτικός, μπορεί να θεωρηθεί και ψηλός γι’ αυτή τη λίστα, αφού έχει ύψος 1,74. Εντάξει ψηλό δεν τον λες, τον λες όμως σίγουρα ενδιαφέροντα.

Eva Longoria

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

1,57 είναι το ύψος της Eva Longoria που πλέον εκτός από την απόλυτα επιτυχημένη καριέρα της, ζει και μια περίοδο μοναδικής οικογενειακής ευτυχίας. Η 43χρονη εκτός από την καριέρα της στην υποκριτική δοκιμάζεται τελευταία στην παραγωγή και την σκηνοθεσία, αλλά και στον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μαμάς του Santiago.

Tom Cruise

AP Photo/Alberto Pezzali

AP Photo/Alberto Pezzali

Τα 170 εκατοστά του ύψους του μπορεί να μην τον βοηθούσαν να ποζάρει αρμονικά στο πλευρό των γυναικών που έχουν περάσει από την ζωή του, όπως η Nicole Kidman και η Katie Holmes, αλλά σίγουρα έναν ρόλο τον παίζουν στο γεγονός ότι κάνει εντυπωσιακά stunt μόνος στις ταινίες του. Χαμηλό ύψος ίσον και χαμηλό κέντρο βάρους δεν λένε; O Tom Cruise το αποδεικνύει στην πράξη.

Salma Hayek

Μία από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη έχει ύψος 1,57 και ακούει στο όνομα Salma Hayek. Η ίδια δεν είχε περάσει καλά με το ύψος της στο Μεξικό όπου μεγάλωνε, γιατί εκεί όπως έχει πει «ήταν πολύ σημαντικό να είσαι ψηλός. Ο κόσμος αντιμετώπιζε το να είσαι κοντός σαν είδος αναπηρίας». Ο δυνατός της χαρακτήρας όμως επικράτησε των πειραγμάτων. «Με ενοχλούσε πολύ το ύψος μου. Μια μέρα είπα ”Ποιος αποφάσισε ότι είναι καλύτερο να είσαι ψηλός; Γιατί είναι καλύτερο; Είμαι λιγότερο υγιής; Είμαι λιγότερο ικανή; Κατάλαβα ότι είναι παγίδα» είχε πει χαρακτηριστικά και κατέληγε: «Έχω πίστη στον εαυτό μου τέτοια που πολλά ψηλά κορίτσια δεν έχουν. Οπότε πόσο σημαντικό είναι να είσαι ψηλός;».