CELEBRITIES

2018: Οι στιγμές που οι διάσημες βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους στο Instagram

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Για άλλους πρόκληση, για άλλους απλή συνήθεια είναι οι καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες που μπορεί να ανεβάσει κάποιος στα social media. Στον λαμπερό κόσμο του Hollywood είναι σίγουρα άλλο ένα τικ στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνεις αφού έχεις γίνει διάσημος. Σταρ όπως η Kim Kardashian ή η Emily Ratajkowski έχουν κάνει τις γυμνές πόζες αναπόσπαστο μέρος των λογαριασμών τους στο Instagram, ωστόσο υπάρχουν και πολλές ακόμα γυναίκες κάθε ηλικίας που το 2018 έβγαλαν τον εαυτό τους εκεί έξω ακριβώς όπως είναι χωρίς τα πανάκριβα outfit τους.

Είναι γεγονός ότι αυτές οι γυναίκες αν μη τι άλλο έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και το σώμα τους και αγαπούν να το εκθέτουν χωρίς να νοιάζονται για την κριτική που μπορεί να τους ασκήσουν. Και ακόμα κι αν οι γυμνές φωτογραφίες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να το εκφράσουν αυτό, δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε τη στάση τους και τις καλλιτεχνικές (και ενίοτε χιουμοριστικές) φωτογραφίες τους που θα δεις παρακάτω.

Kim Kardashian

Χωρίς καμία λεζάντα και με εντελώς retro αισθητική ήταν αυτή η γυμνή φωτογραφία που η Kim Kardashian η βασίλισσα του γυμνού στο Instagram μοιράστηκε στις 30 Ιανουαρίου 2018 σηματοδοτώντας την έναρξη ενός ακόμα έτους επιτυχημένης παρουσίας της στα social media.

Emily Ratajkowski

View this post on Instagram

Posing for my husband like

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η Emily Ratajkowski είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει ποτέ μπροστά στο γυμνό. Η συγκεκριμένη γυμνή φωτογραφία της ήταν μια πόζα που είχε χαρίσει στον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε ξαφνικά στην αρχή του χρόνου.

Rita Ora

Εκτός από τα γυμνά της εξώφυλλα για τα single της αλλά και για περιοδικά στα οποία φωτογραφήθηκε η Rita Ora μοιράστηκε φέτος και αυτή τη γυμνή φωτογραφία της πλάτης της .

Christina Aguilera

Αίσθηση είχε προκαλέσει τον Φεβρουάριο και η επίσης ασπρόμαυρη φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει η Christina Aguilera στην μπανιέρα της.

Hally Berry

View this post on Instagram

TIMES UP! Here I Come Globes

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Η Halle Berry είχε δώσει άλλο νόημα στην προετοιμασία της για τις Χρυσές Σφαίρες φέτος καθώς είχε χρησιμοποιήσει τη γυμνή της φωτογραφία στο Instagram για να αναφερθεί στο κίνημα Times Up πριν εμφανιστεί στην τελετή απονομής.

Bella Hadid

View this post on Instagram

Early Riser

A post shared by (@bellahadid) on

 

Νωρίς το πρωί είχε τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία του μοντέλο που τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Early riser», δηλαδή αυτός που ξυπνά νωρίς. Και οι follower της μάλλον ξύπνησαν για τα καλά μόλις την είδαν.

Chrissy Teigen

Η σύζυγος του John Legend συνόδευσε την φωτογραφία της με την παράκληση «Σας παρακαλώ μη με επικρίνετε». Και ευχόμαστε πραγματικά να μην την επέκρινε κανείς που ήθελε να φτιάξει τη σαλάτα της γυμνή.

Candice Swanepoel

Το μοντέλο έδωσε άλλη διάσταση στις mirror selfies με αυτή την λήψη.

Ashley Graham

Η Ashley Graham ένα από τα πιο επιτυχημένα plus size μοντέλα αναρωτιόταν αν έπρεπε ή όχι να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Heidi Klum

Η Heidi Klum κάλυψε το επίμαχο σημείο στο στήθος της με ένα emoji. Η λήψη ήταν από φωτογράφισή της για το Harper’s Bazaar Γερμανίας.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP