CELEBRITIES

Helen Mirren: H αυτοκρατορική είσοδος στην πρεμιέρα της και η αποκάλυψη για τον αριθμό των εραστών της

Joel C Ryan/Invision/AP

Όταν έχεις ήδη λάβει τον τίτλο της Dame και υποδύεσαι μία αυτοκράτειρα δεν μπορείς να περπατάς στο κόκκινο χαλί «λες και πηγαίνεις βόλτα με τις φίλες σου στην παραλία», όπως θα έλεγαν και οι κριτές του GNTM. Αν είσαι δε, το είδωλο Dame Helen Mirren, στην περίσταση όπου φτάνεις στην πρεμιέρα της σειράς "Catherine the Great on Sky", δεν χρειάζεται καν να περπατήσεις. Σε κουβαλούν κάποιοι υποτακτικοί.

Διάβασε κι αυτό: To Instagram της Helen Mirren είναι μια ωδή στην ομορφιά της πραγματικότητας

Η Dame Helen Mirren έκανε την είσοδό της σε event στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της σειράς του HBO που θα προβληθεί στη Βρετανία στις 3 Οκτωβρίου, μέσα σε μια άμαξα την οποία κουβαλούσαν τέσσερις άνδρες με κοστούμια εποχής, υπέρλαμπρη, με σικ outfit όπως πάντα και ευμεγέθη «αυτοκρατορικά» κοσμήματα Chopard. Την είσοδό της στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας σχολίασε η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

 

Η 74χρονη ηθοποιός βγαίνοντας από την άμαξα έριξε έναν μίνι χορό για τις κάμερες αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά οτι οποιοδήποτε κόμπλεξ δεν έχει θέση στη ζωή της. Το ίδιο έκανε και στην τελευταία της συνέντευξη στη Daily Mail, μιλώντας με αφορμή τον ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης για την προσωπική της ζωή και τον αριθμό των σεξουαλικών της συντρόφων.

«Ήταν sexy και είχε μια υγιή όρεξη. Στο μυαλό μου, επειδή είμαι παιδί της δικής μου κουλτούρας, υπήρχε πάντα μια αίσθηση: “Ω, δεν είμαι σίγουρη ότι φέρομαι σωστά”, εκτός φυσικά από τα ζητήματα της προσωπικής ζωής. Ένιωθα ότι ήταν δικαίωμά μου να έχω ερωτικές σχέσεις και να ερωτεύομαι ανθρώπους και να ζω μαζί τους. Είμαι λίγο σαν την Αικατερίνη σε αυτό» είπε η Helen Mirren και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είχα μάλλον τρεις ή τέσσερις σοβαρούς εραστές. Ήμουν κατ εξακολούθηση μονογαμική μέχρι που γνώρισα τον σύζυγό μου. Τώρα είμαι σκέτο μονογαμική». Η σταρ που κάποτε είχε σχέση και με τον Liam Neeson, έχει παντρευτεί τον σκηνοθέτη Taylor Hackford πριν από 22 χρόνια.

Jordan Strauss/Invision/AP

Με τον «έρωτα της ζωής μου», όπως τον αποκάλεσε στη συνέντευξή της, Taylor Hackford – Jordan Strauss/Invision/AP

«Η Αικατερίνη θα κοίταζε έναν άνδρα και θα έλεγε “Μάλλον θα τον πάρω”. Αν ήταν άνδρας δε θα τα αναφέραμε αυτά καν. Αλλά επειδή είναι γυναίκα, εξέθεσε όλες αυτές τις προκαταλήψεις και την ανδρική υποκρισία», κατέληξε η Helen Mirren. Η ηθοποιός σημείωσε ότι το τέλος των δικών της σχέσεων και ερωτικών περιπετειών πάντα την έθλιβε αλλά κατάφερνε να προχωρήσει.

Η Dame Helen Mirren δεν υποδύεται πρώτη φορά μια ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα. Έχει κερδίσει Emmy και Χρυσή Σφαίρα για τον τηλεοπτικό της ρόλο ως Elizabeth I, Όσκαρ, Bafta και Χρυσή Σφαίρα για την ταινια “The Queen” όπου υποδύθηκε την Elizabeth Windsor, ενώ τον ίδιο ρόλο ανέλαβε στο θεατρικό έργο “The Audience” για το οποίο κέρδισε τα βραβεία Olivier και Tony. Θρόνος και βράβευση όπως καταλαβαίνεις και τι να λέμε; Για την Helen Mirren κανένας αριθμός βραβεύσεων δε θα μοιάζει ποτέ αρκετός.

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP