CELEBRITIES

Η Heather Locklear στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή της

Richard Shotwell/Invision/AP, File

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά που η Heather Locklear συλλαμβάνεται για επίθεση κατά αστυνομικών και σε κατάσταση μέθης (το λιγότερο). Η όμορφη ξανθιά ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τους ρόλους της στις σειρές «Δυναστεία» και «Στη Λεωφόρο του Melrose», μια εβδομάδα πριν απείλησε πως θα αυτοκτονήσει αφού πρώτα, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, είχε επιχειρήσει να πνίξει τη μητέρα της σε οικογενειακό καβγά.

Κατόπιν επιτέθηκε στον αστυνομικό και κλώτσησε τον τραυματιοφορέα που είχαν σπεύσει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Η 57χρονη ηθοποιός συνελήφθη την Κυριακή και αφέθηκε Δευτέρα με εγγύηση. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και τον Φεβρουάριο, όταν είχε επιτεθεί στον αρραβωνιαστικό της. Η συνέχεια του δράματος δόθηκε όταν η Locklear, σύμφωνα με το TMZ, ώρες μετά την αποφυλάκισή της και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κλήση ανάγκης που έγινε από το σπίτι της λόγω overdose. Η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια τοξικών ουσιών και για ακόμα μια φορά εμφάνιζε επιθετική συμπεριφορά. Η περίπτωσή της χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης κατά την ιατρική γνωμάτευση. 

Η Heather Locklear ήταν παντρεμένη με τον ντράμερ των Motley Crue και πρώην άντρα της Pamela Anderson, Tommy Lee, από το 1986 έως και το 1993. Μετά το διαζύγιο, παντρεύτηκε στον κιθαρίστα των Bon Jovi, Richie Sambora με τον οποίο απέκτησε την κόρη της, Ava Elizabeth το 1994. Χώρισαν το 2006 και το 2007 η Locklear έκανε σχέση με τον συνάδελφό της στο “Melrose Place”, Jack Wagner, με τον οποίο παρέμεινε μαζί μέχρι το 2011.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP, File