CELEBRITIES

Η Anne Hathaway άδειασε προκαταβολικά τους body shamers για όσα θα πουν για το βάρος της

Evan Agostini/Invision/AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Anne Hathaway αντιμετωπίζει τη ψηφιακή «απειλή» που λέγεται body shaming. Κάποιοι είχαν σχολιάσει τα κιλά της ακόμα και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της. Εκείνη τότε είχε αντιδράσει λέγοντας πως επέλεξε να χάσει φυσιολογικά το έξτρα βάρος που πήρε κατά την εγκυμοσύνη, χωρίς να κάνει «χρυσούς» διαιτολόγους και γυμναστές ώστε να την επαναφέρουν στα αδύνατά της προτού ψελλίσει το παιδί το πρώτο του «αγκού».

Σήμερα η 35χρονη ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να προπονείται- σκληρά το λες- στο γυμναστήριο. Ωστόσο η είδηση στο συγκεκριμένο post δεν είναι αυτή, όσο το μήνυμα που ακολουθεί από κάτω:

«Έχω πάρει βάρος για μία ταινία και πηγαίνει καλά. Προς όλους τους ανθρώπους που πρόκειται να με κατακρίνουν για το βάρος μου στους ερχόμενους μήνες, δεν είμαι εγώ, είστε εσείς. Ειρήνη xx Υ.Γ- ήθελα να σετάρω στο βίντεο το τραγούδι Fat Bottomed Girls των Queen, αλλά τα πνευματικά δικαιώματα είπαν “όχι”. Ειρήνη συνεχίζεται”.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP