CELEBRITIES

Διάσημες γυναίκες με άγνωστους συντρόφους

Οι περισσότερες διάσημες γυναίκες επιλέγουν να έχουν στο πλευρό τους έναν σύντροφο από το χώρο της showbiz. Έχουμε δει υπέροχα ζευγάρια που δεν θέλαμε ποτέ να χωρίσουν. Αν και χώρισαν. Οι celebrities, προτιμούν να κάνουν δεσμό με κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας και όχι με κάποιον άγνωστο. Υπάρχουν όμως και μερικές εξαιρέσεις.

Είναι και οι διάσημες που παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια με ανθρώπους που δεν είναι διάσημοι, όπως οι ίδιες. Άλλες τους γνώρισαν σε γυρίσματα κάποιας ταινίας τους, άλλες μέσω κοινών φίλων. Το σίγουρο είναι πως όλες τους φαίνονται να είναι τρελά ερωτευμένες με τον σύντροφο τους. Άσε που είναι και πολύ πολύ σέξι. Όλοι τους.

Julianne Moore και Bart Freundlich

H Julianne Moore παντρεύτηκε τον σεναριογράφο- παραγωγό τον Νοέμβριο του 2003 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Liv τον Απρίλιο του 2002. Στην συνέχεια ήρθε και ο γιος τους, Caleb τον Δεκέμβριο του 2007.

Reese Witherspoon και Jim Toth

Η ηθοποιός γνώρισε τον Jim Toth το 2012. Παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2011 και μεγάλωσαν την οικογένεια τους τον Σεπτέμβριο του 2012 με τον γιο τους Tennessee.

Jessica Alba και Cash Warren

Τι ρομαντική ιστορία. Το ζευγάρι συναντήθηκε πρώτη φορά όταν ο Warren ήταν βοηθός παραγωγής για την ταινία που πρωταγωνιστούσε η Jessica Alba, το ”Fantastic Four”. Παντρεύτηκαν λίγα χρόνια μετά τον Μάιο του 2008 και έκαναν δυο κόρες την Honor και την Haven.

Keira Knightley και James Righton

Γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2011 και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης τον Μάιο του 2013. Ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι μας ανακοίνωσε πως θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Natalie Portman και Benjamin Millepied

Τι σέξι δάσκαλος.

Το πανέμορφο ζευγάρι ερωτεύτηκε παράφορα στα γυρίσματα της ταινίας ”Black Swan” το 2009 και οι δυο τους ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο του 2010 ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Jessica Simpson και Eric Johnson

Μετά το διαζύγιο της με τον Nick Lachey το 2006, η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον πρώην παίκτη του NFL, τον Ιούλιο του 2014. Απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, Maxwell τον Μάιο του 2012 και τον Ιούνιο του 2013 ήρθε στο κόσμο και ο γιος τους Ace.

Ellen Pompeo και Chris Ivery

Το αστέρι της σειράς Grey’s Anatomy παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό τον Νοέμβριο του 2007 στην Νέα Υόρκη. Η Ellen Pompeo χάρισε στον Chris Ivery δυο κόρες, την Stella και την Sienna.

Julia Roberts και Danny Moder

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός είδε πρώτη φορά τον έρωτα της ζωής της, Danny Moder, στα γυρίσματα της ταινίας The Mexican το 2001 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά. Η Julia Roberts είπε στο τηλεοπτικό σόου ”Good Morning America πως αγαπά και λατρεύει τον σύζυγο της. Η Julia Roberts έκανε χαρούμενο τον Danny Moder το 2004 όταν γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους.

Scarlett Johansson και Romain Dauriac

Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2013 κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί λίγους μήνες αργότερα.

Adam Shulman και Anne Hathaway

Η Anne Hathaway αρραβωνιάστηκε τον Adam Shulman τον Νοέμβριο του 2011 μετά από τρία χρόνια που ήταν μαζί. Η Anne έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί το 2016 και το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο.