CELEBRITIES

Lena Headey: Η συγκινητική αντίδραση της Cersei του GoT μετά την προβολή του πέμπτου επεισοδίου

Δε θα μπορέσω να αντισταθώ στα spoilers σε αυτό το κείμενο, προειδοποιώ από την πρώτη κιόλας γραμμή του κειμένου. Τα καλά νέα για τους fan του Game of Thrones είναι πώς στο 5ο επεισόδιο η Cersei Lannister πεθαίνει. Τα κακά νέα για τους ίδιους fan είναι πως στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν δε θα απολαύσουν τις υποκριτικές ικανότητες της Lena Headey, της γυναίκας που την υποδύθηκε μοναδικά.

Η Lena θέλησε να κάνει το δικό της αποχαιρετισμό στη σκληρή ηρωίδα της, και το έπραξε μέσω Instagram συγκινώντας τους πάντες γιατί ήταν η δική της ηρωίδα και ακόμα κι αν κανείς εκτός από το Jamie Lannister δεν το έκανε, εκείνη την αγαπούσε.

Διάβασε κι αυτό: Nikolaj Coster- Waldau: Οι κούκλες κόρες του Jamie Lannister του GoT

«Πάει. Ήταν υπέροχα και τρελά. Την αγάπησα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Είμαι ακόμα πιο τρομερά ευγνώμων για την ενθάρρυνση και την αγάπη σας όλο αυτό τον καιρό. Και τώρα η σκοπιά της τέλειωσε (το ξέρω ότι ποτέ δε θα κατάφερνε να είναι στη σκοπιά, οι ιππότες δε θα την έπαιρναν, αλλά ακόμα κι έτσι…)» έγραψε η Lena Headey.

 

Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό video από τα παρασκήνια των γυρισμάτων και μερικές ακόμα φωτογραφίες της από τη σειρά, όπως αυτή με τη Missandei το θάνατο της οποίας είχε διατάξει. «Αντιπροσώπευες την ελπίδα και την πραγματική δύναμη. Δε μου άρεσε αυτή η ημέρα» έγραψε η ηθοποιός που υποδύθηκε μια πανίσχυρη βασίλισσα που τελικά καταπλακώθηκε από την ίδια της την εμμονή για την εξουσία.

View this post on Instagram

When we weren’t on a parapet ….

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

 

Η αγαπημένη μας backstage φωτογραφία πάντως, ήταν εκείνη με τον Nicolaj Coster – Waldau, δηλαδή τον αδερφό και εραστή της Jamie Lannister που πέθανε στην αγκαλιά της όπως ονειρευόταν.

 

Κι εκείνος με τη σειρά του αποχαιρέτισε τη σειρά και τον ρόλο του με φωτογραφίες τους από το τελευταίο επεισόδιο γράφοντας: «Η καλύτερη, πιο γλυκιά, πιο υπέροχη αδερφή από άλλη μαμά. Ήταν μια όμορφη δεκαετία».

 

Δε θα διαφωνήσουμε Nikolaj, δε θα διαφωνήσουμε καθόλου.