CELEBRITIES

Όταν ο Thomas Markle έκλεισε το τηλέφωνο στον πρίγκιπα Harry

AP Photo/Matt Dunham

Το σίριαλ με την «κραυγή αγωνίας» και απελπισίας και βάλτε όποιο άλλο βαρύγδουπο ουσιαστικό συναισθηματικής κατάστασης θέλετε, που θέλει τον Thomas Markle να μην έχει επαφές με την κόρη του καλά κρατεί. Τι κι αν ο Αμερικανός υποσχέθηκε πως δεν θα βγει ξανά στα ΜΜΕ για την υπόθεσή του, σύντομα η σκανδαλοθηρική The Sun, κυκλοφόρησε με νέο επεισόδιο από το γαλαζοαίματο σίριαλ. 

«Δεν περιμένω να την ξαναδώ ή να την ξανακούσω», γράφει η βρετανική ταμπλόιντ επικαλούμενη δηλώσεις του. Η 37χρονη Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός Meghan Markle, η οποία είναι τώρα Δούκισσα του Sussex, παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Harry, τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, τον Μάιο στο Κάστρο του Windsor.

Ωστόσο τις προετοιμασίες του γάμου επισκίασε η είδηση ότι ο πατέρας της, πρώην διευθυντής φωτισμού σε σαπουνόπερες και σειρές στις ΗΠΑ, αποσύρεται από τα καθήκοντα που θα είχε στο γάμο ως πατέρας της νύφης επειδή είχε πρόσφατα υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά. Παράλληλα αποκαλύφθηκε τότε, ότι ο πατέρας της νύφης έστησε κάποιες φωτογραφίες με έναν παπαράτσι, το οποίο ενέτεινε το αρνητικό κλίμα γύρω από το πρόσωπό του ενόψει του βασιλικού γάμου της κόρης του.

Ο γαμπρός ζήτησε τα ρέστα…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην The Mail on Sunday, ο Markle, ο οποίος ζει στο Μεξικό, περιγράφει πώς έκλεισε το τηλέφωνο στον 33χρονο πρίγκιπα Harry, πριν από τον γάμο, όταν εκείνος τον επέπληξε για τις στημένες φωτογραφίες. Από τότε που μίλησε στα μέσα ενημέρωσης μετά τον γάμο, για να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων, προσθέτει ο πατέρας της Meghan στη Sun, δεν έχει ξαναεπικοινωνήσει με την κόρη του και πιστεύει ότι «τον έχει αποκόψει από τη ζωή της για πάντα» η βασιλική οικογένεια.

«Δεν έχω κανέναν τρόπο να επικοινωνήσω μαζί της. Το τηλέφωνο στο οποίο καλούσα δεν λειτουργεί πια. Ο σύνδεσμος με τη βασιλική οικογένεια δεν απαντάει και δεν υπάρχει διεύθυνση στην οποία να μπορώ να της γράψω”, λέει επίσης σε αποσπάσματα βίντεο που προβάλλονται στον ιστότοπο της Sun. Στα νέα αποσπάσματα, από συνέντευξη που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο σχολιάζει πως του λείπει η κόρη του και θέλει να είναι μέρος της ζωής της.

«Θα ήθελα η σχέση μου με τη Μέγκαν να είναι όπως αυτή ‘πατέρα και κόρης’ που είχαμε πάντα», σημειώνει. «Θα ήθελα να αφήσουμε πίσω τις διαφορές μας και να βρεθούμε. Μου λείπεις πάρα πολύ» αναφέρει με συγκίνηση. Συγκίνηση που δεν μοιάζει να έχει για τον γαμπρό του. «Το μήνυμα που έχω για τον Harry είναι: ξεπέρασέ το, εγώ είμαι ο πεθερός σου» αναφέρει ευθαρσώς. Το γραφείο πάντως του πρίγκιπα αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις συνεντεύξεις αυτές.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham