CELEBRITIES

O Tom Hardy το ‘πε και το ‘κανε: “Χτύπησε” τατουάζ με το όνομα του Leonardo DiCaprio

Joel Ryan/Invision/AP

Δε θα μπω στη διαδικασία να απαριθμήσω τους λόγους που TOM HARDY ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ, κάθε μέρα προσευχόμαστε να γνωρίσουμε λατρεύουμε τον Tom Hardy (άλλωστε το έχει κάνει ήδη η Μάριον με έμφαση στη λεπτομέρεια).

Θα μπω όμως στη διαδικασία να σου δώσω άλλον έναν λόγο να του βγάλεις το καπέλο. Γιατί ο 40χρονος ηθοποιός, εκτός από ευφυής, υπερταλαντούχος και πανέμορφος, είναι και πάρα πολύ μάγκας.

Ναι φίλη μου, μάγκας.

(Γεια σου κι εσένα Tom)

Βλέπεις, σύμφωνα με τη φωτογραφία αυτού του τύπου στο Instagram, το νέο τατουάζ που πρόσθεσε στην ήδη πλούσια συλλογή του είναι το όνομα “Leo”, φόρος τιμής στον συμπρωταγωνιστή του στo Revenant και φίλο του, Leonardo DiCaprio.

Και δεν είναι ότι το έκανε στη μασχάλη του ξέρω ‘γω για να μη φαίνεται. Όχι. Το έκανε στο μπράτσο, πάνω στο δικέφαλο, σε σημείο που φαίνεται ξεκάθαρα κάθε φορά που θα φοράει t-shirt. Τίμια πράγματα, αντρίκεια, παντελονάτα.

Captured a couple Pictures for @tomhardy today. Fingers crossed he posts them. Regardless here’s an obligatory selfie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Calisterio (@boozehoundcc) στις

 

Το νέο απόκτημα του Tom είναι αποτέλεσμα ενός στοιχήματος που είχε βάλει με τον DiCaprio στα Όσκαρ, το 2016, δηλαδή τη χρονιά της ταινίας Revenant, τη χρονιά που ο DiCaprio πήρε (επιτέλους) το πρώτο του Όσκαρ.

Πριν όμως φτάσει η απονομή, πριν ακόμα τεθούν τότε οι υποψηφιότητες, ο DiCaprio ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι ο Hardy θα ήταν υποψήφιος. Από την άλλη ο Hardy ήταν απόλυτα σίγουρος ότι δε θα έφτανε ούτε στις υποψηφιότητες. Και τότε έβαλαν ένα στοίχημα: Αν ο Hardy ήταν μέσα στη λίστα, θα έπρεπε να κάνει ένα τατουάζ που θα σχεδίαζε ο DiCaprio για εκείνον και αντίστροφα. Τελικά, όπως γνωρίζεις, ο Hardy ήταν υποψήφιος και, απ’ ό,τι φαίνεται, ο DiCaprio σχεδίασε το τατουάζ.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε, αλλά ο Hardy δεν ξεχνά και κράτησε την υπόσχεσή του (γιατί ΤΕΤΟΙΟ αγόρι είναι).

Και κάπως έτσι, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία που ανέβασε ένας θαυμαστής του, αυτή τη στιγμή ο Hardy κυκλοφορεί με ένα μεγάλο και ευκρινές “LEO” πάνω στο μπράτσο.

Κεντρική φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP