CELEBRITIES

O Tom Hardy έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ξέρεις ότι ο Tom Hardy είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Επίσης, αν είσαι fan του θα ξέρεις ήδη ότι είναι ένας ηθοποιός που προστατεύει την προσωπική του ζωή από τη δημοσιότητα. Κάπως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι το πρώτο παιδί που απέκτησε με τη σύζυγό του, Charlotte Riley, πριν από τρία χρόνια, δεν έχουμε μάθει ποτέ πώς λέγεται. Επομένως μη σου κάνει εντύπωση κι αυτό που θα σου πούμε. Ο Tom Hardy έγινε ξανά πατέρας τον Δεκέμβριο και το μαθαίνουμε έναν μήνα μετά.

Ο 41χρονος ηθοποιός που απέκτησε τον πρώτο του γιο, τον 10χρονο Louis από την σχέση του με την Rachel Speed, λέγεται ότι απέκτησε ξανά αγοράκι. Μάλιστα έχουν ήδη κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ονομάσει το μωρό του Forrest από τον ήρωα της διάσημης ταινίας του Tom Hanks, “Forrest Gump”. Ωστόσο, αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ποιος ξέρει αν πρόκειται να επιβεβαιωθούν ποτέ εδώ που τα λέμε. Εδώ η 3 ετών κόρη του είναι ανώνυμη για τον Τύπο, στον γιο θα κωλώσει o Tom;

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Με την σύζυγό του Charlotte Riley- Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

«Δεν υπάρχει πιο δύσκολη και πιο σημαντική δουλειά στον πλανήτη από το να είσαι γονιός. Υπάρχουν οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι γιατροί, οι διασώστες – απόλυτος σεβασμός σε αυτούς και τεράστιες συνέπειες από την εργασία τους- αλλά το να είσαι γονιός; Είναι κάτι παραπάνω από δουλειά δεν είναι;» είχε πει ο Tom Hardy για το πώς βιώνει την πατρότητα σε συνέντευξή του. Με την σύζυγό του γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της βρετανικής τηλεταινίας «Ανεμοδαρμένα ύψη», παντρεύτηκαν το 2014 και τον περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP