CELEBRITIES

Rita Wilson: Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks στέλνει μήνυμα συμπαράστασης

Vianney Le Caer/Invision/AP

Στους 88 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές φωτιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική τη Δευτέρα. Η εθνική τραγωδία δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο τον καλλιτεχνικό κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ανάμεσα σε όσους έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην Ελλάδα αυτές τις στιγμές είναι και η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks, η κινηματογραφική παραγωγός και ηθοποιός Rita Wilson.

Η ίδια και ο σύζυγός της άλλωστε δεν έχουν απλά μια θεωρητική σχέση με την Ελλάδα, αφού την επισκέπτονται ανελλιπώς κάθε χρόνο και περνούν μέρος των διακοπών τους στην Αντίπαρο.

«Αν έχεις κολυμπήσει στις ελληνικές θάλασσες, περπατήσει στα αρχαία ή ακόμη και ονειρευτεί να επισκεφθείς την Ελλάδα, επισκέψου το the_hellenic_initiative,για να δεις πώς μπορείς να συνεισφέρεις σε αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που παρότι υποφέρουν βοηθούν τόσο πολύ τους άλλους. Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα» έγραψε η Rita Wilson αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία της επίσης Ελληνίδας φίλης της Βίκυς Καραγιάννη – Cornell.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP