CELEBRITIES

Halloween 2018: Οι διάσημοι φόρεσαν τα κοστούμια τους και μάντεψε ποια ήταν η βασίλισσα της γιορτής

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ο εορτασμός του Halloween κορυφώθηκε όπως κάθε χρόνο την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ. Η απόλυτη γιορτή των μεταμφιεσμένων βρήκε τους διάσημους κατοίκους του πλανήτη Hollywood να προσπαθούν για μία ακόμα χρονιά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να χαρίσουν στο κοινό τα πιο εντυπωσιακά κουστούμια. Άλλοι εντελώς ντυμένοι και αγνώριστοι, άλλοι σχεδόν γυμνοί και εντυπωσιακοί. Πρόσωπα όπως η Heidi Klum, η Bella Hadid, οι αδερφές Kardashian και Jenner, η RIhanna αλλά και η Beyonce τα έδωσαν όλα και φέτος και εμείς σου δείχνουμε τα κοστούμια τους.

Heidi Klum & Tom Kaulitz

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βασίλισσα της γιορτής είναι μία. Η Heidi Klum είναι για το Hollywood ό,τι και οι διοργανωτές του πατρινού καρναβαλιού για την Ελλάδα, αφού το πάρτι της για το Halloween κάθε χρόνο περνά στην ιστορία και εκείνη δημιουργεί τις πιο ευφάνταστες μεταμφιέσεις για τον εαυτό της. Φέτος μαζί με τον σύντροφό της Tom Kaulitz ντύθηκαν Σρεκ και πριγκίπισσα Φιόνα και υποδέχτηκαν αγνώριστοι τους καλεσμένους τους.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

 

Chrissy Teigen & John Legend

Πραγματική βασίλισσα της Αγγλίας ντύθηκε για το Halloween η Chrissy Teigen, ενώ ο σύζυγός της John Legend ντύθηκε μάλλον πρίγκιπας Φίλιππος. Το αποτέλεσμα ήταν τρισχαριτωμένο.

Instagram/chrissyteigen

 

Neil Patrick Harris & David Burtka

Το ζευγάρι εμπνεύστηκε από τον Zorro για τη μεταμφίεση του στο πάρτι της Heidi Klum ωστόσο ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η οικογένειακή τους μεταμφίεση σε οικογένεια φαντασμάτων.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

 

Beyonce & Jay Z

Το ισχυρότατο ζεύγος της μουσικής βιομηχανία ξέρει τι θα πει ταίριασμα και φέτος το απέδειξε με μια αθλητική μεταμφίεση. Ο Jay Z δε βρήκε τον τρόπο να στείλει και το δικό του κοινωνικό μήνυμα για τις φυλετικές διακρίσεις, ποζάροντας με υψωμένη τη γροθιά του, μια σαφή αναφορά στους  Ολυμπιακούς αγώνες του 1968.

 

Rihanna

Πάντα πρωτότυπη η Rihanna εκτός από το latex κοστούμι της αποφάσισε να βάψει το πρόσωπό της με ροζ μπογιά καθώς δεν θα μπορούσε να είναι ένας συνηθισμένος σκελετός ανάμεσα στους χιλιάδες που γιόρτασαν το Halloween στο Λονδίνο.

View this post on Instagram

A LOOK

A post shared by Robyn Rihanna Fenty (@stayfenty) on

 

Emily Ratajkowski

Συνεχίζοντας να αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένα σύγχρονο sex symbol η Emily Ratajkowsky φόρεσε ό,τι λιγότερο μπορούσε το φετινό Halloween και μεταμφιέστηκε όχι σε γυναίκα των σπηλαίων όπως ίσως νόμιζες αλλά στον ρόλο της Raquel Welch στην ταινία One Million Years B.C.

Instagram/emrata

 

Bella Hadid & Weeknd

Ο αγαπημένος χαρακτήρας για κάθε Halloween είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια ο Σκαθαροζούμης και ο Weeknd αποφάσισε να τον ενσαρκώσει σε μία απόλυτα πετυχημένη μεταμφίεση. Στο πλευρό του η αγαπημένη του Bella Hadid ως άλλη Lydia της ταινίας.

 

Kim Kardashian

Η «αρχηγός» της αγέλης των Kardashian – Jenner ντύθηκε Pamela Anderson όπως αυτή είχε εμφανιστεί στα βραβεία MTV του 1999. Νωρίτερα είχε ντυθεί μαζί με τις αδερφές της Άγγελοι της Victoria’s Secret, φορώντας μάλιστα αυθεντικά φτερά που τους είχε στείλει η εταιρεία.

Instagram/kimkardashian

 

 

Ανάμεσα στις μεταμφιέσεις της οικογένειας σίγουρα ξεχώρισε εκείνη που είχε κάνει η Kourtney Kardashian χθες -εμφανίστηκε ως Ariana Grande- αλλά και αυτή της Kylie Jenner που τις προηγούμενες ημέρες πόζαρε στον λογαριασμό της στο Instagram ως σύγχρονη Barbie.

View this post on Instagram

Life in Plastic, It’s Fantastic..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

View this post on Instagram

God is a woman

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP