CELEBRITIES

Την Halle Berry να βγάζει το οσκαρικό φόρεμα και να βουτάει στην πισίνα την είδες;

Μέντιουμ δεν είμαι, αλλά μπορώ να μαντέψω με τεράστια σιγουριά πως σου 'χει συμβεί να πας κάπου υπέρλαμπρη, με την πούλια και τον αυγερινό πάνω σου και μετά από μερικές ώρες να θες να βγάλεις τα πάντα και να βουτήξεις στη μπανιέρα να ισιώσει το κορμί σου από το βάρος της haute couture και του τακουνιού που φοράς (και ακολούθως σέρνεις) γιατί το επιτάσσει η επίσημη περίσταση. Εγώ το 'παθα φέτος στο γάμο της ξαδέρφης μου της Κικής και πραγματικά τη νιώθω πολύ τη Halle Berry σ' αυτό που έκανε. 

Η Halle που λες, αφού άστραψε στην τελετή των Όσκαρ και κατόπιν στο πατροπαράδοτο after party του Vanity Fair, μέσα στο Atelier Versace της, πάνω στα ψηλά Vince Camuto γύρισε σπίτι ξεθεωμένη από την ορθοστασία και έκανε αυτό που κάνουμε όλες- γυρνώντας σπίτι αλλά με μία εξτραβαγκάντσα παραπάνω. Έβγαλε το φόρεμά της και έκανε μία εντυπωσιακή βουτιά με κεφάλι στην πισίνα- τι μπανιέρα τι πισίνα θα μου πεις. Ναι.

After a long award show a girl can't wait to take it off! @brunomars #24kmagic

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Στο μεταξύ κάποιος τράβαγε από τα όπισθεν την κούκλα Halle σε slow motion, για να πηγαίνει και με τη μουσική επένδυση του Bruno Mars. Επαγγελματική δουλειά, όχι προχειροδουλίτσες.

 

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image