CELEBRITIES

H Halle Berry κυκλοφορεί σαν sexy σταρ και μέσα στο σπίτι της

Jordan Strauss/Invision/AP

Ξέρεις πως είναι να σε πιάνει αυτή η βραδινή λιγούρα. Αυτή που ψάχνεις να βρεις στα τυφλά, τις παντόφλες σου και με τα μαλλιά μισά εδώ μισά εκεί, βρίσκεσαι στον δρόμο σου για το ψυγείο, με μια μικρή ενοχή για το βαρύ στομάχι που θα ακολουθήσει. Είμαι σίγουρη ότι κατάλαβες για τι πράγμα ακριβώς σου μιλάω, αλλά πρέπει να ξεχάσεις αυτή την ρεαλιστική εικόνα που μόλις έπλασες στο μυαλό σου. Γιατί σε αυτό εδώ το κείμενο θα σου μιλήσω για τις βραδινές λιγούρες της Halle Berry.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός με τους 4,9 εκατομμύρια followers στο Instagram, όταν πηγαίνει στο ψυγείο για ένα σνακ, δεν πάει με τα πυτζαμάκια της. Πάει σχεδόν γυμνή και ανεπιτήδευτα sexy. Είναι μια σταρ άλλωστε και δεν θα περίμενες κάτι λιγότερο από αυτήν. Ίσως λίγο ρεαλισμό, αλλά ο κόσμος του Hollywood είναι ένας πολύ μακρινός κόσμος από τον δικό μας.

«Ψάχνωντας για ένα βραδινό σνακ» έγραψε η Halle Berry στον λογαριασμό της στο Instagram, και μοιράστηκε μία φωτογραφία της όπου ποζάρει στο σκοτεινό της σπίτι φορώντας μόνο ένα σκισμένο τζιν jacket και το εσώρουχό της. Τα σχόλια πήραν φωτιά και το ευχάριστο είναι ότι πολλά από αυτά έγιναν από γυναίκες όπως η Naomi Campbell που θέλησαν να επικροτήσουν την φυσική ομορφιά της Halle στην φωτογραφία.

View this post on Instagram

Lookin’ for a late night snack

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

Και για να μην σε αφήσω να αναρωτιέσαι πώς παρά τα βραδινά της σνακ η 52χρονη ηθοποιός διατηρεί αυτή τη γραμμή που μόλις είδες, σου αφήνω εδώ πιο κάτω τρεις ακόμα αναρτήσεις όπου θα την δεις να κοπιάζει γι’ αυτο. Έτσι είναι, φίλη μου, no pain no gain για την Halle Berry.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP