CELEBRITIES

Η Hailey Baldwin απείχε από τα social media και εξηγεί με νεύρα το γιατί

Είναι από τα ραγδαία ανερχόμενα μοντέλα του κόσμου, με χιλιάδες θαυμαστές και followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η Hailey Baldwin για ένα διάστημα απείχε εντελώς από τα social media, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το γιατί.

Λίγες ημέρες πριν επανενεργοποιήσει το λογαριασμό της στο Facebook κι ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Sun Herald”, όπου μεταξύ άλλων εξήγησε το λόγο της αποχής της από τα περισσότερα social media (στο instagram εξακολουθούσε να είναι ενεργή).

Είπε, λοιπόν, ότι αποφάσισε να περάσει στην αδράνεια σε Facebook, twitter, snapchat γιατί ένιωθε ότι όσα γίνονταν κάθε φορά που συνδεόταν σε κάποιο απ’ όλα, την έκαναν πραγματικά έξαλλη. “Αηδίαζα τόσο πολύ όταν διάβαζα και έβλεπα πράγματα που απλά δεν ήθελα να ξέρω“, ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας σαφή υπαινιγμό για τα όσα έζησε μέσω του διαδικτύου όταν έγινε γνωστό έβγαινε με τον Justin Bieber νωρίτερα μέσα στο χρόνο.

Επιπλέον, δήλωσε πως για το λογαριασμό της στο twitter έχει έναν υπάλληλο να κοινοποιεί εκ μέρους της tweets, στις περιπτώσεις που θέλει να πει σε αυτό το μέσο κάτι.

Φαίνεται, όμως, πως ο θυμός της πέρασε, καθώς πλέον έχει επανέλθει κανονικά και στο Facebook στο οποίο είναι αρκετά ενεργή και εξακολουθεί να κάνει διάφορες κοινοποιήσεις και στο instagram.