CELEBRITIES

Η Υβόννη Μπόσνιακ μας συστήνει τους κουμπάρους στο γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο

NDP Photos

Πρόκειται για τον celebrity γάμο της χρονιάς. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αναμένεται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας εκεί κατά το Σεπτέμβρη και παρά το γεγονός πως προσπαθούν να κρατήσουν τις λεπτομέρειες του μυστηρίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ολοένα και έρχονται στο φως νέα για το ευτυχές γεγονός. Αυτή τη φορά είναι η ίδια η Υβόννη που αποκαλύπτει τους κουμπάρους του ζευγαριού. Για την ακρίβεια τους φωτογραφίζει.

Δύο αναρτήσεις της, σε ασπρόμαυρο «καμβά» στο instagram, αποτυπώνουν την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρουκαι τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη που σύμφωνα με το μοντέλο θα είναι και οι κουμπάροι του ζευγαριού.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ήδη «κουμπαριάσει» με τους Ρέμο – Μπόζνιακ, αφού είναι  η νονά της κόρης τους Έλενας και όπως όλα δείχνουν θα είναι κουμπάρα και στους γάμους τους.

 

Από την πλευρά του, ο Κώστας Πηλαδάκης έχει εδώ και αρκετά χρόνια στενή σχέση με τον Αντώνη Ρέμο. «Κυρίες και κύριοι… ο κουμπάρος μου!!» σχολιάζει η Υβόννη Μπόζνιακ στην ανάρτησή της στο instagram.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Η εκκλησία και το μέρος όπου θα γίνει η δεξίωση έχουν ήδη βρεθεί, με το γαμήλιο πάρτι να στήνεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Nammos, το στέκι στην παραλία της Ψαρούς όπου ο τραγουδιστής κάνει κάθε καλοκαίρι πλέον την πολυσυζητημένη του συναυλία.

Πριν λίγους μήνες, φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, οπότε και είχαν βρεθεί στις Άλπεις για την εμφάνισή του στο πολυτελές σαλέ Nammos στο Κουρσεβέλ.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photos

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!