CELEBRITIES

H Shannen Doherty αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της έκανε μετάσταση

Για τη μάχη της με τον καρκίνο, μίλησε στο ET η Shannen Doherty, λίγες μέρες αφού μοιράστηκε φωτογραφίες από τη στιγμή που ξύριζε το κεφάλι της.

Όπως ήταν γνωστό, η Doherty έπασχε από καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει, η κατάσταση της παρουσίασε επιδείνωση. “Είχα καρκίνο του μαστού που έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες και από ένα από τα χειρουργεία που έκαναν ανακαλύψαμε ότι κάποια καρκινικά κύτταρα μάλλον έκαναν μετάσταση και από τους λεμφαδένες” ανέφερε η 45χρονη ηθοποιός. “Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε χημειοθεραπεία και μετά θα κάνω ακτινοβολίες” εξήγησε.

Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε τον Φεβρουάριου του 2015. Τον Μάιο έκανε μαστεκτομή και παραδέχτηκε ότι η εμπειρία να αγοράσει νέο σουτιέν, ήταν τραυματική και απαίσια. Θυμάται ότι έκλαιγε στο δοκιμαστήριο και βγήκε έξω.

Σήμερα, έχει δεχτεί την κατάσταση και ανησυχεί μόνο για το μέλλον. “Το άγνωστο είναι πάντα το πιο τρομακτικό μέρος. Θα δουλέψει η χημειοθεραπεία; Θα έχουν αποτέλεσμα οι ακτινοβολίες; Θα πρέπει να περάσω όλο αυτό ξανά; Θα αποκτήσω κι άλλο καρκίνο; Όλα τα άλλα είναι διαχειρίσιμα. Το να ζεις χωρίς στήθος είναι διαχειρίσιμο. Ανησυχείς για το μέλλον και για το πως το μέλλον θα επηρεάσει τους ανθρώπους που αγαπάς” δήλωσε.