CELEBRITIES

Η Renée Zellweger αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που το πρόσωπό της είναι διαφορετικό

Όταν πριν δύο χρόνια η Renée Zellweger εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Women in Hollywood Awards που διοργανώνει το περιοδικό Elle όλοι- μα ΟΛΟΙ έτρεξαν να σχολιάσουν το πόσο διαφορετικό ήταν το πρόσωπό της.

Η Renée, που είχε κάνει ένα διάλειμμα από το Hollywood και τις δημόσιες εμφανίσεις, έμοιαζε αρκετά διαφορετική από αυτό που είχαμε συνηθίσει και φυσικά όλοι υπέθεσαν ότι για αυτό το αποτέλεσμα ευθύνονται διάφορες αισθητικές επεμβάσεις. Η παράνοια είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που κυκλοφορούσαν φωτογραφίες της με σχεδιαγράμματα που έδειχναν ακριβώς πως είχε πειράξει το πρόσωπό της. Σε μια συνέντευξή της στη Vogue είχε εξηγήσει τους λόγους που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ είχε αρνηθεί το γεγονός ότι έκανε επεμβάσεις.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, που έδωσε εξαιτίας της προώθησης της ταινίας, Bridget Jones’s Baby, η ηθοποιός αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να δείχνει τόσο διαφορετική.

”Ένα μήνα πριν το event έμενα με μια φίλη μου, η οποία μόλις είχε διαγνωσθεί με ALS (μια νευρολογική ασθένεια). Ο πραγματικός λόγος που πήγα στα βραβεία ήταν γιατί το ήθελε εκείνη- ήθελε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί για να αποδείξει στον εαυτό της οτι δεν θα την κερδίσει η ασθένεια. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που με απασχολούσε εκείνη την μέρα· δεν με ένοιαζε πως έδειχνα ή τι θα σκέφτονταν όλοι. Με ένοιαζε μόνο η φίλη μου”.

Εκτός από αυτό βέβαια συμπληρώνει ότι δεν την τρομάζει η ιδέα του να μεγαλώσει. ”Θεωρώ ότι μια γυναίκα γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα όσο μεγαλώνει. Κατανοώ τη δύναμη της νιότης και της επιφανειακής ομορφιάς αλλά αυτό τελειώνει πολύ γρήγορα. Όσο ωριμάζεις δεν μεγαλώνεις απλά, γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και αυτό έχει τη δική του ομορφιά. Επίσης, δεν θέλω να μείνω η ίδια, είμαι πολύ περίεργη για το τι θα έρθει μετά”.

Ό,τι και να έχει συμβεί πάντως, το θέμα είναι ένα· ότι η Renée Zellweger δείχνει πιο χαρούμενη και συνειδητοποιημένη από ποτέ και αυτό είναι κάτι αξιοθαύμαστο.