CELEBRITIES

H Pink αποφάσισε να απέχει από τη μουσική βιομηχανία για οικογενειακούς λόγους

Phil McCarten/Invision/AP

Μία δυσάρεστη για τους fans της ανακοίνωση έκανε πρόσφατα η Pink. H πολυβραβευμένη τραγουδίστρια που έχει σημειώσει περισσότερες από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, αποφάσισε να απέχει προσωρινά από τη μουσική βιομηχανία και να μην κυκλοφορήσει νέο album μέσα στο 2020, προκειμένου να επικεντρωθεί στις ανάγκες της οικογένειάς της.

Η ανακοίνωση της Pink έγινε στο κόκκινο χαλί των Country Music Association Awards, όπου τη συνόδευσε ο σύζυγός της Carey Hart μαζί με τα δύο παιδιά τους, την 8χρονη Willow και τον 2 ετών Jameson. Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Pink αποκάλυψε: «Έκανα επί 2,5 χρόνια μουσική και η Willow πηγαίνει στο σχολείο ξανά και ο Jameson ξεκινά τον παιδικό σταθμό. Οπότε αυτή η χρονιά είναι για την οικογένειά μου».

Διάβασε επίσης: H Pink δε θα δημοσιεύσει ποτέ ξανά φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram και εξηγεί το γιατί

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Αν περίμενες, λοιπόν, να ακούσεις νέα τραγούδια της θα πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό. Η Pink μίλησε και για τον σύζυγό της με τον οποίο τον Ιανουαρίου συμπληρώνουν 14 χρόνια γάμου. «Και ο Carey ασχολείται με πολλά επίσης. Είναι τρομερά υποστηρικτός, με ακολουθεί σε όλο τον κόσμο και τώρα είναι η σειρά του», τόνισε η Pink, αποκαλύπτοντας πως αυτό το διάστημα η προτεραιότητά της είναι να στηρίζει τα μέλη της οικογένειάς της με όποιον τρόπο μπορεί. Ο Carey Hart ήταν ένας επιτυχημένος οδηγός αγώνων με μοτοσυκλέτα και τώρα συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων off- road. Επίσης διοργανώνει τον φιλανθρωπικό αγώνα μοτοσυκλετών ”Good Ride”.

Η περιοδεία της Pink το 2019 με γενικό τίτλο “Beautiful Trauma”, είναι η 10η πιο επικερδής όλων των εποχών (απέφερε 397 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με το Billboard, οπότε της δίνει και με το παραπάνω τη δυνατότητα να απέχει από τη μουσική βιομηχανία για όσο το θελήσει. Της αξίζει άλλωστε.

Κεντρική φωτογραφία: Phil McCarten/Invision/AP